-

Ryhmänohjaaja

Täältä löydät ryhmiä, joihin kulloinkin haemme ohjaajia tai apuohjaajia. Voit myös perustaa omien kokemustesi tai mielenkiinnonkohteidesi pohjalta oman vertaistuki-, keskustelu- tai harrasteryhmän. Vertaistukiryhmiemme ohjaajilla tulee olla omakohtaista kokemusta ohjaamansa ryhmän teemasta. Voit ryhtyä ryhmänohjaajaksi osallistuttasi ryhmänohjaajien koulutukseen (ks. ajankohtaiset vapaaehtoisten koulutukset ja perehdytykset) tai saatuasi henkilökohtaisen perehdytyksen.

 

Vertaisryhmänohjaajia

  • Sosiaalisten tilanteiden pelkoa kokevien ryhmään
  • Ahdistuneiden vertaistukiryhmään
  • Pakko-oireisten vertaistukiryhmään

Ota yhteyttä: Valentina Vähänen, p. 041 463 5710, valentina.vahanen@hyvanmielentalo.fi

 

Harrasteryhmänohjaajia

  • Jamitteluryhmään

Ota yhteyttä: Valentina Vähänen, p. 041 463 5710, valentina.vahanen@hyvanmielentalo.fi

 

Ohjaajia muihin ryhmiin

  • Kaveritoimintaan: toiminnan tavoitteena on mahdollistaa kaveritaitojen harjoittelu ja/tai kavereiden löytäminen 18–35-vuotiaille itsensä yksinäiseksi tunteville henkilöille. Vapaaehtoinen voi toimia kaveriryhmässä ja/tai kaveritaitojen työpajassa ohjaajana/apuohjaana. Ota yhteyttä: Ella Sohlo, ella.sohlo@hyvanmielentalo.fi, p. 044 334 6141.
  • Mielipaletin taide- ja luontotoiminnan ryhmiin: Apuohjaajana voit ohjata jo olemassa olevaa ryhmää työntekijän tai toisen vapaaehtoisen kanssa tai voit myös suunnitella ihan oman ryhmän. Ota yhteyttä: Ella Sohlo, ella.sohlo@hyvanmielentalo.fi, p. 044 334 6141.