Olohuone Ilona
-

Olohuone Ilona

Olohuone Ilona on avoin kohtaamispaikka toimintaan osallistuville ja yhdistyksen jäsenille. Osallistuminen ei edellytä jäsenyyttä, mutta jäsenenä saat postia kotiisi ja tietoa tapahtumista sekä mielenterveyttä tukevista asioista.

Voit tulla ilman ajanvarausta tutustumaan toimintaan ja viettämään aikaasi; tapaamaan muita, keskustelemaan, pelaamaan pelejä tai lukemaan päivän lehtiä. Aulassa on automaatti, josta saa kahvia tai teetä. Paikalla on talon työntekijä tai vapaaehtoinen, jolta voi kysyä lisätietoa talon toiminnasta. Olohuone Ilona on avoinna talon aukioloaikoina. Meillä on aikaa sinulle - tervetuloa!

Huom! Olohuone Ilona ja neuvontapalvelut on suljettu ajalla 27.-29-12.2023.

maanantaisin 10-17
tiistaisin 10-17
keskiviikkoisin suljettu
torstaisin 9-14
perjantaisin 9-14
 

Hyviksen etäolkkari (verkossa, Teams)

Kokoontuminen Microsoft Teamsissa keskiviikkoisin 2.8., 6.9., 4.10., 1.11. ja 13.12. klo 12.00–14.00. Yhdessä oloa etänä; mm. kuulumisten vaihtamista, keskustelua ajankohtaisista aiheista ja muista vaihtuvista teemoista ja musiikin kuuntelua toivekappaleiden pohjalta. Ohjaajana Jenni Tulppo.

Mukaan pääset ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi Jennille: jenni.tulppo@hyvanmielentalo.fi tai p. 044 901 7212. Ilmoittautuneet saavat liittymislinkin ja muistutussähköpostin 1-2 päivää ennen olkkarikokoontumista. Mukaan liittymiseksi tarvitset tietokoneen, puhelimen tai tabletin internetyhteydellä sekä sähköpostiosoitteen.