Olohuone Ilona
-

Olohuone Ilona

Olohuone Ilona on avoin kohtaamispaikka toimintaan osallistuville ja yhdistyksen jäsenille. Osallistuminen ei edellytä jäsenyyttä, mutta jäsenenä saat postia kotiisi ja tietoa tapahtumista sekä mielenterveyttä tukevista asioista. Voit tulla ilman ajanvarausta tutustumaan toimintaan ja viettämään aikaasi; tapaamaan muita, keskustelemaan, pelaamaan pelejä tai lukemaan päivän lehtiä. Paikalla on talon työntekijä tai vapaaehtoinen, jolta voi kysyä lisätietoa talon toiminnasta. Olohuone Ilona on avoinna talon aukioloaikoina. Noudatamme toiminnassamme turvallisemman kohtaamisen periaatteita.

Meillä on aikaa sinulle - tervetuloa!

 

maanantaisin 10-17
tiistaisin 10-17
keskiviikkoisin suljettu
torstaisin 9-14
perjantaisin 9-14
 

Hyvän mielen talo on suljettu 9.-10.5.2024.

Hyviksen etäolkkari (verkossa, Teams)

Seuraavat kokoontumiset ke 22.5. ja 31.7. klo 12.30–14.00. Yhdessäoloa etänä; mm. kuulumisten vaihtamista, keskustelua ajankohtaisista aiheista ja muista vaihtuvista teemoista, toivemusiikin kuuntelua sekä muuta osallistujien toiveiden mukaista ohjelmaa. Ohjaajana Jenni Tulppo.

Mukaan pääset ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi: jenni.tulppo@hyvanmielentalo.fi tai p. 044 901 7212. Ilmoittautuneet saavat liittymislinkin ja muistutussähköpostin 1-2 päivää ennen olkkarikokoontumista. Voit liittyä mukaan etäolkkarin postituslistalle ja osallistua niihin kokoontumisiin, mihin pääset. Voit olla mukana videokuvalla tai ilman.