-

Tervetuloa-kyltti, jossa liitutauluun piirretty ketun pää, jota ympäröi teksti "Tervetuloa perheolkkariin". Kyltin vieressä kahvimuki ja kettupehmolelu.

 

Perheolkkari

 

Perheolkkari on kohtaamispaikka, joka tuo lapsiperheitä yhteen kahvin, pienen tarjottavan ja keskusteluiden merkeissä maanantaisin klo 10 - 18 ja tiistaisin klo 15 -18. Brunssi tarjolla maanantaisin perheolkkarissa klo 10-12.

 

Perheolkkari kokoontuu Hyvän mielen talolla Opastavan perhetyön tiloissa Kauppurienkatu 23, 2. krs, 90100 Oulu. Ovessa lukee ”Opastava Perhetyö”. Sisäänkäynti on Vaarankadun puolelta, eli Valkean puolelta. Valkea on vastapäätä, Uusikatu on rakennusten välissä. Alaovi on auki päivällä. Mikäli alaovi on lukittu, soita ovisummeria, jossa lukee "Opastava perhetyö", niin avaamme oven.

 

Uusia ja vanhoja tuttavuuksia ja juttutuokioita siivittää kahvitarjoilu sekä pienet välipalat. Lapset löytävät uusia kavereita leikkipaikan peleissä ja leikeissä. Perheolkkarissa on hyvä tilaisuus tavata vastaavassa elämäntilanteessa olevia perheellisiä. Perheolkkarin ohjelma vaihtelee viikoittain ja yhdessä tekemiseen saa osallistua niin halutessaan. Yhtä sallittua on myös toiminnan seuraaminen, kahvista nauttiminen tai vaikka lehden lukeminen sillä välin. Perheolkkariin on myös mahdollisuus kutsua vierailijoita tai esittelijöitä, esimerkiksi kokemusasiantuntijoita kertomaan jostakin kiinnostavasta aiheesta. Kutsuvieraat avaavat myös monesti henkeviä keskusteluja kävijöiden kesken. Perheaiheisiin liittyvää kirjallisuutta on myös lainattavissa perheolkkarissa. Perhetyöntekijät ja mahdolliset vapaaehtoiset antavat myös mielellään tukea esimerkiksi läksyjentekoon. Pyrimme toteuttamaan kävijöiden toiveita Perheolkkarin kehittämisessä ja toivomme, että Perheolkkarista tulisi kävijöiden yhteinen olohuone, jonka toimintaan kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.

 

Tulehan pistäytymään kahville sopivaan aikaan!

 

 

Tulevia teemoja:

4.10. Satuhieronta klo 15-18

Vko 41 Tuo oma lelusi mukaan

Vko 42 Aistipullon tekeminen

Vko 43 Halloween-koristetyöpaja

Vko 44 Stressipallon tekeminen 

9.11. Pirteä pirpana – vinkkejä lapsiperheen arkiruokailuun -luento (Maa- ja kotitalousnaiset)

Vko 46 Levyraati

Vko 47 Lautapelejä

Vko 48 Itsenäisyyspäivän koristeiden tekemistä

 

Kahvia, pientä tarjottavaa ja keskusteluita. Lapsille leikkipaikka. Tervetuloa!