-

Tervetuloa-kyltti, jossa liitutauluun piirretty ketun pää, jota ympäröi teksti "Tervetulo perheolkkariin". Kyltin vieressä kahvimuki ja kettupehmolelu.

Perheolkkari

 

Perheolkkari on kohtaamispaikka, joka tuo lapsiperheitä yhteen kahvin, pienen tarjottavan ja kuulumisten vaihdon merkeissä maanantaisin klo 15-19. Paikalle voi tulla ja lähteä oman aikataulun mukaan.

 

Perheolkkari kokoontuu Hyvän mielen talolla Opastavan perhetyön tiloissa Kauppurienkatu 23, 2. krs, 90100 Oulu. Ovessa lukee ”Opastava Perhetyö”. Sisäänkäynti on Vaarankadun puolelta, eli Valkean puolelta. Valkea on vastapäätä, Uusikatu on rakennusten välissä. Alaovi on auki päivällä. Mikäli alaovi on lukittu, soita ovisummeria, jossa lukee "Opastava perhetyö", niin avaamme oven.

 

Uusia ja vanhoja tuttavuuksia ja juttutuokioita siivittää kahvitarjoilu sekä pienet välipalat. Lapset löytävät uusia kavereita leikkipaikan peleissä ja leikeissä. Perheolkkarissa on hyvä tilaisuus tavata vastaavassa elämäntilanteessa olevia perheellisiä. Perheaiheisiin liittyvää kirjallisuutta on myös lainattavissa perheolkkarissa. Pyrimme toteuttamaan kävijöiden toiveita Perheolkkarin kehittämisessä ja toivomme, että Perheolkkarista tulisi kävijöiden yhteinen olohuone, jonka toimintaan kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.

 

Tulehan pistäytymään kahville sopivaan aikaan!

 

Kahvia, välipalaa ja keskusteluita. Lapsille on lautapelejä, askartelumahdollisuus ja leikkipaikka.Tervetuloa!