-

Ajankohtaista näyttelytoiminnasta 

 

Ajankohtainen näyttely

 

​​​​​​​

 

Pistemaalausmestari Pian Pistemaalaus & Mandala - tyyneyttä luovuudesta -näyttely Hyvän mielen talolla 4.10. - 1.11.2022.

Hyvän mielen talon lokakuun näyttelyssä nähdään pistemaalaus- ja mandalataidetta sekä näillä tekniikoilla tehtyjä koruja, sisustuskoruja ja valosieppari. Teoksia yhdistää pistemaalaustekniikka ja mandala: sana mandala on sanskritin kieltä, ja se tarkoittaa ’’pyhää ympyrää.’’ Tietty väri kulkee käsi kädessä tietyn elämän energian kanssa, jotka ovat yhteydessä kehoomme sekä ympäristöömme ja ne auttavat meitä hyvinvointimme kanssa.

 

Tulossa myös taiteilijatapaaminen ti 18.10. klo 15–17

Pistemaalausmestari Pia on paikalla Hyvän mielen talolla olohuone Ilonassa tiistaina 18.10. klo 15–17. Tilaisuudessa on mahdollisuus tutustua pistemaalaukseen, sillä taiteilija maalaa tapaamisen ajan! Kävijät voivat keskustella ja esittää kysymyksiä. Lämpimästi tervetuloa tapaamaan pistemaalausmestaria kahvittelun parissa rennossa ilmapiirissä!

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan näyttelyistä aina talon aukioloaikoina!

 

Varaa aika taidenäyttelylle

Tällä hetkellä Hyvän mielen talolla on vapaita aikoja näyttelyille.

Jos olet kiinnostunut järjestämään näyttelyn, olethan yhteydessä matalalla kynnyksellä, niin suunnitellaan yhdessä lisää!

Varaa aikasi Tanjalta (044 491 9420).