-

Opastava perhetyö -

eri syistä kuormitusta kokeville oululaisille perheille

 

Olethan yhteydessä Opastavan perhetyön perhetyöntekijöihin, mikäli haluat varata keskusteluajan tai etänä tapahtuvan toiminnan esittelyn tai ilmoittautua johonkin tapahtumistamme.

 

Piipahda kahville

Kahvia, pientä tarjottavaa ja keskusteluita. Lapsille lautapelejä, askartelumahdollisuus ja leikkipaikka. Ota rohkeasti yhteyttä Merviin ja Henryyn, niin sovitaan kahvittelusta.

 

Keskusteluapua

Tarjoamme luottamuksellista keskusteluapua koko perheelle tai sen yksittäisille jäsenille perhetyöntekijöidemme kanssa silloin, kun omat keinot eivät tunnu riittävän. Keskusteluajalla sinulla on mahdollisuus käsitellä elämäntilanteesi ajankohtaisia asioita esimerkiksi vanhemmuuteen, parisuhteeseen tai jaksamiseen liittyen tai kysyä neuvoa, jos jokin asia askarruttaa. Autamme löytämään toimivia tuen lähteitä, jolloin perheen kuormitus ja huolenpitovastuu vähenevät. Keskusteluissa edetään ajankohtainen asia kerrallaan toivomallasi tavalla eteenpäin. Varaa oma aika perhetyöntekijältä. 

 

Tulevaa toimintaa

 

Trampoliiniohjaus liikuntahalli Reeniksellä ke 19.1. klo 16.30 – 18.00 PERUTTU!

Ainolan perhepiknik to 20.1. klo 16–18 RYHMÄ TÄYNNÄ!

Perhekaraoke herkkuineen pe 28.1. klo 16.30–18 PERUTTU!

 

Perheolkkarit maanantaisin klo 10 - 18 ja tiistaisin klo 15 - 18

(PERUTTU TAMMIKUUSSA 2022!)

Brunssi tarjolla maanantaisin perheolkkarissa klo 10 – 12

Kahvia, pientä tarjottavaa ja keskusteluita. Lapsille leikkipaikka.

 

Opastavan perhetyön chat

Tervetuloa Opastavan perhetyön chattiin! Chat on tarkoitettu oululaisille lapsiperheille, joissa on alaikäisiä lapsia ja tunne omasta kuormittumisesta. Keskustellaan ja vaihdetaan ajatuksia luottamuksellisesti! 

27.1. klo 17 – 18

Arjessa jaksaminen, tunteet, yhteinen aika ja tekeminen…

https://tukinet.net/toimijat/hyvan-mielen-talo-ry/

 

Ilmoittautuminen viimeistään edeltävänä arkipäivänä:

Henry Kaspala p.  044 334 6138 tai Mervi Kauppinen p. 044 408 1131, etunimi.sukunimi@hyvanmielentalo.fi, myös Whatsapp. Perheolkkariin ja chatiin ei tarvitse ilmoittautua.

Toiminta maksutonta!