Vapaaehtoiseksi omaistoimintaan?
-

Vapaaehtoiseksi omaistoimintaan 

Omaistoiminnan vapaaehtoisena voit toimia omien vahvuuksiesi ja kiinnostuksesi mukaan joko vertaisryhmän ohjaajana, vertaiskeskusteluapuna, luovassa toiminnassa tai omaistapahtumien järjestelyssä. 

Vapaaehtoisena toimimiseen saat henkilökohtaisen perehdytyksen ja sinulla on mahdollisuus osallistua yhteisiin virkistäytymistilaisuuksiin ja koulutuksiin. Vapaaehtoisena olet myös vakuutettu tapaturmien varalta.

Tutkimusten mukaan vapaaehtoistyö tuo tekijälleen merkityksellisyyden tunteen ja lisää onnellisuutta, kannattaa siis tulla mukaan! Ota yhteyttä p. 041 540 23 54 / omaistyöntekijä Piia, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva vapaaehtoistyö.

Omaistoimintaan haussa puolisoryhmän vertaisohjaaja (syksy 2021)

Puolisoryhmä on vertaistukiryhmä henkilöille, joiden nykyisellä tai entisellä puolisolla on mielenterveysongelmia tai psyykkinen sairaus. Puolisoryhmän ohjaajalla on hyvä olla oma kokemus puolison psyykkisestä sairastumisesta ja myös voimavaroja vertaisohjaajan roolissa toimimiseen.

Ryhmän ohjaamiseen tarvittavan perehdytyksen saat Hyvän mielen talolta. Kysy lisää; piia.saraspaa@hyvanmielentalo.fi tai p.

Alla tietoa toiminnasta ja koulutuksista:

 Hyvän mielen talon vapaaehtoisten koulutuksia

Hyvän mielen talolla järjestettävät koulutukset vahvistavat vapaaehtoisena työskentelyäsi tarvittaessa, tutustu mm. vertaisohjaajakoulutus, yksilöllisen tuen koulutus, kokemustarinan kirjoittaminen.