Mielipaletti
-

Mielipaletti - mielen hyvinvointia nuorille

Mielen hyvinvointia, mukavaa tekemistä, yhdessäoloa, uusia ystäviä ja vertaistukea. Luovuuden löytämistä, hyvinvointia luonnosta sekä mielenterveystaitoja 18–35-vuotiaille.

Mikä auttasi sinua voimaan paremmin? Mielipaletissa voit valita omaa mielen hyvinvointiasi tukevia toimintamuotoja juuri sen verran kuin tarvitset. Voit keskustella työntekijän kanssa, saada vertaistukea omaan elämäntilanteeseesi, löytää itsellesi tärkeää tekemistä hyväksyvässä ilmapiirissä tai olla osa yhteisöä.

Voit tulla suoraan mukaan toimintaan -katso ohjelma tästä Voit myös varata itsellesi tutustumisajan työntekijän kanssa. Tule mukaan juuri sellaisena kuin olet!

Mielipaletti-työntekijä Ella Sohlo p. 044 3346 141, ella.sohlo@hyvanmielentalo.fi

Mielipaletti-työntekijä Johanna Verhiö p. 044 311 4140, johanna.verhio@hyvanmielentalo.fi

 

Ryhmätoiminta

Ryhmätoiminnassa järjestämme luovan toiminnan kursseja, työpajoja ja leirejä, luontoretkiä, olohuonetoimintaa ja tapahtumia, joissa pääset rauhoittumaan, viettämään aikaa toisten kanssa, kokeilemaan itseilmaisua ilman suorituspaineita, oppimaan uusia taitoja ja saat mukavaa tekemistä arkeesi. Voit osallistua myös mielialan itsehoitoa ja elämänhallintaa tukevalle kurssille, jossa voit opetella vaikuttamaan oman mielesi hyvinvointiin esim. masennuksen lievittämiseksi tai ennaltaehkäisemiseksi.

Yksilötapaamiset

Yksilötapaamisessa on mahdollisuus jutella sinulle ajankohtaisista asioista tai kysyä neuvoa jos jokin asia askarruttaa. Tapaamisissa voidaan myös maalata, liikkua tai tehdä erilaisia harjoituksia. Yksilötapaamiset ja keskusteluajat varataan käynti kerrallaan -eli yksikin kerta voi joskus riittää!

Vapaaehtoistoiminta

Vapaaehtoisena pääset auttamaan muita, osallistumaan ja vaikuttamaan sinulle mielekkäällä tavalla sekä kehittämään ja hyödyntämään omaa osaamistasi.

Tule mukaan!

Tiedotamme ajankohtaisista tapahtumistamme Mielipaletin N.Y.T.-sivulla ja Facebookissa.

Olet tervetullut osallistumaan kaikkeen Mielipaletin toimintaan. Voit myös liittyä Hyvän mielen talo ry:n jäseneksi, jäsenmaksun suuruus on 10 euroa/vuosi. Jäsenmaksun maksamalla saat myös kattojärjestömme Mielenterveyden keskusliiton jäsenedut käyttöösi.

Älä epäröi ottaa yhteyttä! Mietitään yhdessä, mikä toiminta juuri sinulle voisi olla ajankohtaista. Mukaan voi ilmoittautua myös suoraan soittamalla, tekstarilla, WhatsAppilla tai sähköpostilla. Tilaa ajankohtaiset tapahtumat puhelimeesi laittamalla viestiä työntekijälle, niin pysyt kärryillä mitä meillä tapahtuu.

Tervetuloa tutustumaan!

Mielipaletin työntekijät

Ella Sohlo, p. 044 3346 141, ella.sohlo@hyvanmielentalo.fi
Johanna Verhiö, p. 044 311 4140, johanna.verhio@hyvanmielentalo.fi
Liisa Alanampa-Kantanen (viestintäsuunnittelija), p. 044 334 6139, liisa.alanampa-kantanen@hyvanmielentalo.fi
Katri Aaltio