Mielipaletti
-

Mielipaletti - toimintaa nuorille

Mielen hyvinvointia, mukavaa tekemistä, yhdessäoloa, uusia ystäviä ja vertaistukea. Taide- ja luontotoimintaa sekä mielen itsehoitotaitoja 18–35-vuotiaille. Kun mielen hyvinvointi on koetuksella, tukea on saatavilla. Nuoren aikuisen elämään liittyy monia paineita ja muutoksia, jolloin myös vertaistuki voi olla tarpeen.

Mielipaletissa voit valita omaa mielen hyvinvointiasi tukevia toimintamuotoja juuri sen verran kuin tarvitset. Voit olla osa yhteisöä, saada vertaistukea omaan elämäntilanteeseesi ja löytää itsellesi tärkeää tekemistä hyväksyvässä ilmapiirissä. Tule mukaan juuri sellaisena kuin olet!

Voit osallistua ryhmätoimintaan, varata itsellesi yksilöajan työntekijän kanssa tai alkaa vapaaehtoiseksi. Voit myös liittyä Hyvän mielen talo ry:n jäseneksi, jäsenmaksun suuruus on 10 euroa/vuosi. Jäsenmaksun maksamalla saat myös kattojärjestömme Mielenterveyden keskusliiton jäsenedut käyttöösi.

 

Ryhmätoiminnassa järjestämme taidetoiminnan kursseja ja työpajoja, luontoretkiä, leirejä, olohuonetoimintaa ja tapahtumia, joissa pääset rauhoittumaan, viettämään aikaa toisten kanssa, kokeilemaan itseilmaisua ilman suorituspaineita, oppimaan uusia taitoja ja saat mukavaa tekemistä arkeesi. Voit osallistua myös mielialan itsehoitoa ja elämänhallintaa tukevalle kurssille, jossa voit opetella vaikuttamaan oman mielesi hyvinvointiin esim. masennuksen lievittämiseksi tai ennaltaehkäisemiseksi.

Yksilötapaamisessa on mahdollisuus jutella sinulle ajankohtaisista asioista tai kysyä neuvoa jos jokin asia askarruttaa. Tapaamisissa voidaan myös maalata, liikkua tai tehdä erilaisia harjoituksia.

Vapaaehtoisena pääset auttamaan muita, osallistumaan ja vaikuttamaan sinulle mielekkäällä tavalla sekä kehittämään ja hyödyntämään omaa osaamistasi.

Tiedotamme ajankohtaisista asioista Mielipaletin N.Y.T.-sivulla ja Facebookissa.

Älä epäröi ottaa yhteyttä! Mietitään yhdessä, mikä toiminta juuri sinulle voisi olla ajankohtaista. Mukaan voi ilmoittautua myös suoraan soittamalla, tekstarilla tai sähköpostilla. Tilaa ajankohtaiset tapahtumat puhelimeesi laittamalla viestiä työntekijälle, niin pysyt kärryillä mitä meillä tapahtuu!

Tervetuloa tutustumaan Hyvän mielen talolle!

Mielipaletti-työntekijät:

Ella Sohlo, puh. 044 3346 141,
Katri Aaltio, puh. 044 311 4140
tai etunimi.sukunimi@hyvanmielentalo.fi.