Koulutus ja virkistys
-

Koulutus ja virkistys

Hyvän mielen talo järjestää koulutus- ja virkistäytymismahdollisuuksia omaisille ja läheisille. Tilaisuudet tarjoavat tietoa ja tukea sekä mahdollisuuksia irtiottoon arjesta.

 

Ennaltaehkäise uupumus -kurssi omaisille

Kurssilla harjoittelemme ja kertaamme taitoja, joita tarvitsemme masennuksesta toipumiseen ja/tai sen ennaltaehkäisemiseksi. Kurssia voidaan verrata työkalupakkiin, jonka työkalujen käyttöä vahvistamme aktiivisesti kurssin aikana.

Aika: Tiistaisin 5.-26.10. klo 16.30-19.30

Paikka: Hyvän mielen talo, ryhmätila Ilona

Hae mukaan 24.9. mennessä: piia.saraspaa@hyvanmielentalo.fi  vastaten seuraaviin kysymyksiin: Miksi haet kurssille? Pystytkö osallistumaan jokaiselle kerralle?

Ohjaajina kurssilla: vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Jenni Tulppo ja omaistyöntekijä Piia Saraspää

 

Vertaistukiviikonloppu omaisille: Hyvinvointia kulttuurin keinoin

Viikonloppu on taukoa arjesta; elämyksiä, iloa, kulttuurinautintoja ja asioiden jakamista vertaisten kesken. Se tarjoaa tilaisuuden puhua luottamuksella muiden samankaltaisessa elämäntilanteessa olevien kanssa vaikeistakin ajatuksista ja tunteista.

Aika: 8.10. klo 17.00 - 10.10. klo 14

Paikka: Scandic Oulu City, Saaristonkatu 4

Ohjaajat: Sanna Hyry ja Tarja Tikkanen, Mielenterveyden keskusliitto, Piia Saraspää, Hyvän mielen talo ry sekä vertaisohjaaja

Hae mukaan 16.9. mennessä tästä - kurssille mahtuu 16 henkilöä. 

Huomioithan hakulomaketta täyttäessäsi, että osallistujavalinnat tehdään hakulomakkeella ilmoitettujen tietojen perusteella - joten täytäthän lomakkeen huolellisesti.

Kurssi on maksuton sisältäen yöpymiset ja ruokailut.