Tapahtumat, retket, vierailut
-

Hyviksen etäolkkari (verkossa, Teams)

Kokoontumiset Microsoft Teamsissa kerran kuukaudessa keskiviikkoisin 31.8., 5.10., 2.11. ja 7.12. klo 12.30–14.00. Tapaamisissa luvassa yhdessä oloa etänä; mm. kuulumisten vaihtamista, keskustelua ajankohtaisista aiheista ja muista vaihtuvista teemoista, visailua ja musiikin kuuntelua toivekappaleiden pohjalta. Jokaisella kerralla tapaamisen puolivälissä pieni venyttelytuokio. Ohjaajana Jenni Tulppo.

Mukaan pääset ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi Jennille: jenni.tulppo@hyvanmielentalo.fi tai p. 044 901 7212. Ilmoittautuneet saavat liittymislinkin ja muistutussähköpostin 1-2 päivää ennen kutakin olkkarikokoontumista. Ilmoittautuminen ei sido sinua osallistumaan, vaan voit itse päättää, minkä kuukauden olkkarikokoontumiseen haluat osallistua. Mukaan liittymiseksi tarvitset tietokoneen, puhelimen tai tabletin internetyhteydellä sekä sähköpostiosoitteen.

 

Käsityökahvila Villasukka (olohuone Ilona)

Ikioma kokoontumispaikka meille käsityöihmisille! Syyskaudella 2022 kahvilan teemana on villasukat, etsitään inspiraatiota yhdessä, neulotaan ja jutellaan hyvässä hengessä kahvikupposen äärellä. Kokoonnumme Hyvän mielen talon olohuone Ilonassa tiistaisin 13.9., 27.9., 11.10., 25.10. (Repo-tila) ja 8.11. klo 12 -13. Kahvitarjoilu, tervetuloa! Lisätietoja: p. 041 463 5710 /Valentina.
 

Kansainvälisen vertaistuen päivän kahvit to 20.10. klo 12-13.30 (olohuone Ilona)

Yhdysvalloista lähtöisin olevaa kansainvälistä vertaistuen päivää (Global Peer Support Celebration Day) vietetään vuosittain maailmalla lokakuun kolmannen viikon torstaina. Päivä on vuosittainen vertaistoiminnan ja -tuen juhlapäivä myös Suomessa. Juhlimme päivää Hyviksellä kahvitellen ja keskustellen vertaistuen merkityksistä hyvinvoinnille. Tervetuloa kaikille avoimeen tilaisuuteen!
 

Mielenterveysviikko vkolla 47 (21.-27.11.)

Mielenterveyden keskusliiton koordinoimaa teemaviikkoa on järjestetty viikolla 47 aina vuodesta 1974 asti. Viikkoa vietetään monipuolisine tapahtumineen eri puolilla maata, myös Hyvän mielen talolla. Tiedotamme viikon teemasta ja tapahtumista tarkemmin syksyn aikana. Mielenterveysviikko on vuosittain vaihtuvine näkökulmineen maamme laajin mielenterveyteen liittyvä teemaviikko.
 

Jouluinen tavaratori ”Pistetään hyvä kiertämään!” ti 29.11. klo 12-16.30 (Polku)

Jouluisella tavaratorilla voit kierrättää eteenpäin itsellesi tarpeetonta tavaraa tai vaatetta, tai voit tehdä itse hyviä löytöjä, vaikkapa joululahjoiksi. Löytöjä voit tehdä, vaikka et olisi omia tavaroita/vaatteita tapahtumaan tuonutkaan. Tavaran/vaatteiden tuojat varaavat itselleen pöytätilan (noin 60x60cm/hlö, ei henkaripaikkoja) ilmoittautumalla neuvontaan p. 041 463 5712. Muutoin tapahtumaan on vapaa pääsy. Tavaratorilla tuotteista ei peritä maksuja, ja tapahtuman päätteeksi kukin ottaa mukaansa jäljelle jääneet tuotteet. Paikalla Hyviksen vapaaehtoinen Tarja. Tervetuloa hyvän mielen kierrätystapahtumaan!
 

Itsenäisyyspäivän kahvit 5.12. klo 15 -16 (olohuone Ilona)

Tule juhlistamaan kanssamme Suomen itsenäisyyttä. Järjestämme juhlapäivän kunniaksi leivoskahvit. Kaikille avoin, maksuton tilaisuus. Olet lämpimästi tervetullut!
 

Jouluglögit 22.12. klo 12 -13 (olohuone Ilona)

Virittäydy kanssamme joulun tunnelmaan, piipahda Hyviksellä jouluglögillä.