Tapahtumat, retket, vierailut
-

 

Lataa esite (pdf)

Kesäkauden avajaiset & info kohtaamispaikan kesän toiminnasta 30.5. klo 12.30 -14 (Ilona)

Nyt lähtee kesäkausi käyntiin! Piipahda Hyviksen Kohtaamispaikan kesäkauden avajaisissa. Paikalla kesän toiminnasta kertomassa Valentina ja Jenni. Avoin tilaisuus, kahvitarjoilua.

 

Omaisten vertaistukipäivät 10.-11.6.2022.

Tutustumme valokuvauksen ja yhteisten keskustelujen kautta omiin rooleihimme ja siihen kuinka haluamme tulla nähdyksi. Ota hetki aikaa itsellesi, kysy lisää ja/tai ilmoittaudu mukaan:

p. 041 540 2354 tai piia.saraspaa@hyvanmielentalo.fi

 

Omaisten kesäolkkari

Omaisten kesäolkkarissa kahvittelua ja keskustelua vaihtuvin teemoin – tervetuloa mukaan!
Maanantaisin 20.6. 27.6. ja 4.7. klo 15 -16.30 Hyvän mielen talolla.

 

Hyviksen kesäpiknik ti 21.6. klo 13-15

Kokoontuminen suoraan Ainolan puistossa taidemuseon (os. Kasarmintie 9) takana olevalla nurmikentällä. Ohjelmassa rentoa yhdessäoloa; piknikherkuista nauttimista, vapaata porinaa ja kesäpelien pelailua. Hyvän mielen talo tarjoaa pientä piknikpurtavaa, voit halutessasi ottaa myös omia eväitäsi ja juomapullon mukaan. Mukaan kannattaa varata myös oma istuinalusta. Ohjaajina vapaaehtoistoimija Johanna ja Jenni Tulppo. Ilmoittautuminen (ja tieto mahdollisista erityisruokavalioista) Hyvän mielen talon neuvontaan paikan päällä tai numeroon 041 463 5712. Säävaraus; sadesäällä piknik perutaan/vaihdetaan ajankohtaa.
 

Lautapelikahvila klo 12 - 14 (Ilona)

Pidätkö lautapeleistä? Tervetuloa pelaamaan lautapelejä Hyviksellä elokuussa! Tarjolla on hyväksi havaittuja lautapelejä, lisäksi mahdollisuus pelata Nintendo Switchia sekä kokeilla erilaisia pulmapelejä. Pelit valitaan porukan koon ja fiilisten mukaan.

Lautapelikahvila Hyvän mielen talon olohuoneessa: 26.7., 2.8., 9.8. ja 30.8. klo 12 -14. Tervetuloa!

 

Pistemaalaustyöpaja ”Mandala - hyvinvoinnin luojana” ma 8.8. klo 13-15 (Polku)

Tule perehtymään pistemaalauksen lumoavaan maailmaan mandalamaalauksen kautta! Sana mandala on sanskritin kieltä ja se tarkoittaa ’’pyhää ympyrää.’’ Mandalat ovat myyttinen tekniikka, joka voi tarjota meille monia eri hyötyjä, mm. itsen rauhoittaminen stressaavassa tilanteessa, rentoutuminen, tietoisuustaitojen kehittäminen ja mielen tyhjentäminen. Mukaan mahtuu 6 osallistujaa. Materiaalit tarjotaan talon puolesta. Ohjaajana pistemaalausmestari Pia (Pia´s art). Ennakkoilmoittautuminen neuvontaan paikan päällä tai p. 041 463 5712.
 

Pyöräily- ja nuotioretki Hietasaareen ti 16.8. klo 13-15

Lähtö omilla pyörillä Hyvän mielen talon edustalta klo 13. Suuntaamme porukassa pyöräillen Hietasaaren nuotiopaikalle (Lintutornin reitin varrella), jossa tulistelua, makkaranpaistoa ja loppu kesän tunnelmista nauttimista merimaisemissa. Hyvän mielen talo tarjoaa makkarat, oma juomapullo mukaan. Ohjaajina vapaaehtoistoimija Johanna ja Jenni Tulppo. Ilmoittautuminen (ja tieto mahdollisista erityisruokavalioista) Hyvän mielen talon neuvontaan paikan päällä tai numeroon 041 463 5712. Säävaraus; sadesäällä retki perutaan/vaihdetaan ajankohtaa.
 

Kehomielikuvapiirros -työpaja ke 24.8. klo 13.00-15.00 (Polku)

Millaisia mielikuvia oma kehosi herättää sinussa? Liity mukaan luomaan oma kehomielikuvapiirroksesi ja keskustelemaan luoduista kuvista turvallisessa ryhmässä. Ohjaajana vapaaehtoistoimija Hannele. Materiaalit tarjotaan talon puolesta. Osallistuminen ei vaadi mitään ennakko-osaamista – tervetuloa mukaan omana itsenäsi! Avoin työpaja, ei ennakkoilmoittautumista, mukaan mahtuu 7 osallistujaa.