Vapaaehtoisten kuukausitapaamiset
-

Vapaaehtoisten kuukausitapaamiset

Kuukausitapaamisissa käydään läpi ajankohtaisia Hyvän mielen talon toimintaan ja vapaaehtoistoimintaan liittyviä asioita, suunnitellaan ja kehitetään yhdessä toimintaa sekä vaihdetaan kuulumisia ja kokemuksia. Joillakin kerroilla on lisäksi tietty erityisteema, joka voi olla mm. vertaiskeskustelua tai infoa erilaisista vapaaehtoistoiminnan teemoista tai pienten toiminnallisten harjoitusten tekemistä, mistä saa vinkkejä myös omaan vapaaehtoistoimintaan.

Kuukausitapaamisiin ovat tervetulleita niin pidempään toimineet kuin ihan uudetkin vapaaehtoisemme. Ohjaajana Jenni Tulppo.

Kevään 2022 kuukausitapaamiset olohuone Ilonassa (koronatilanteen vaatiessa etänä Teamsissa).

ti 18.1. klo 16–18 (vaihdettu etätapaamiseksi): ajankohtaiset asiat ja toiveteemana omien vahvuuksien tunnistaminen ja hyödyntäminen vapaaehtoistoiminnassa
ti 22.2. klo 16–18  (talolla/Teamsissa): yhteinen vapaaehtoisten ja omaisten kuukausitapaaminen, sisältöinä ajankohtaiset asiat, myötätuntoharjoitus ja oman unelman pohtimista. Voi liittyä suoraan mukaan tämän linkin kautta Liity kokoukseen napsauttamalla tästä tai ilmoittaudu mukaan paikan päälle talolle (enintään 6 osallistujaa).
ma 21.3. klo 16–18
ti 19.4. klo 16–18
ti 24.5. klo 16-18

Ilmoittautuminen viimeistään kuukausitapaamista edeltävänä päivänä:
jenni.tulppo@hyvanmielentalo.fi, p. 044 901 7212.