Työnohjaus ja vertaiskohtaamiset
-

Olohuonevapaaehtoisten vertaistapaaminen ti 30.8. klo 13-15

Perehdymme vertaistapaamisessa Hyvän mielen talon syyskauden toimintoihin ja kertaamme toiminnan esittelyyn liittyviä asioita. Jaamme kesäkauden olohuonetoiminnan kokemuksia. Tapaamiseen ovat tervetulleita olohuonevapaaehtoisina jo toimivat sekä uudet olohuonetoiminnassa aloittavat vapaaehtoiset. Kahvitarjoilu, kokoontuminen Repo-tilassa.

 

Vapaaehtoisten työnohjaus ryhmienohjaajille ja olohuonevapaaehtoisille

Työnohjaus tarjoaa kiireettömän ja turvallisen hetken, jolloin pääset tarkastelemaan omaa vapaaehtoisen rooliasi ja siihen liittyviä kokemuksia, tunteita ja ajatuksia. Ohjauksessa on mahdollista käsitellä myös haastavia ja kuormittavia tilanteita.

Asioiden pohtiminen ryhmässä yhdessä työnohjaajan ja muiden vapaaehtoisten kanssa antaa usein uusia näkökulmia omaan tekemiseen ja auttaa kehittymään tehtävässä. Tavoitteena on, että työnohjauksesta saat voimavaroja ja tukea vapaaehtoisena toimimiseen. Ohjaus tapahtuu pääasiassa keskustellen ja se on luottamuksellista.

Työnohjaajana toimii Päivi Vatka, joka on valmistumassa ratkaisukeskeiseksi työnohjaajaksi syksyllä. Päivi tuntee hyvin järjestö- ja vapaaehtoistyön erityispiirteet, sillä hän on työskennellyt vuosia erilaisissa sosiaali- ja terveysalan järjestöissä vapaaehtoistoimintaa kehittäen. Lisäksi Päivi on toiminut myös vapaaehtoisena useissa eri tehtävissä, mm. ryhmänohjaajana.

Työnohjaukseen ja työnohjaajaan on mahdollista tutustua vapaaehtoisten kuukausitapaamisessa 5.9. klo 16. Työnohjaaja on paikalla kuukausitapaamisen alussa.

Työnohjausryhmä kokoontuu Suvannossa klo 16.30-18.00
ti 20.9.
ti 11.10.
ti 15.11.
ke 14.12.

Voit ilmoittautua mukaan jokaiselle kerralle tai osalle kokoontumiskerroista/yksittäisille kerroille. Ohjauksessa keskitytään vapaaehtoistyöhön liittyviin asioihin, mutta kunkin tapaamiskerran sisältö määrittyy tarkemmin osallistujien esille tuomien toiveiden mukaisesti. Ilmoittautuminen Jennille: jenni.tulppo@hyvanmielentalo.fi tai p. 044 901 7212.