-

Luontolähetti -koulutus

19.1., 26.1., 2.2., 9.2. ja 16.2.2023
klo 17.30–19.30 Teamsillä

Luontolähetti tukee nuorten aikuisten ensiaskeleita kohti omaa luontosuhdetta ja on yksi vapaaehtoistoiminnan muoto Mielipaletissa vuonna 2023. Jos sinulla on kokemusta luonnossa liikkumisesta ja luonnossa toimimisesta, tahtoa kohdata nuoria aikuisia, halua ymmärtää erilaisia elämäntilanteita sekä mielenterveyden haasteita sekä kykyä kuunnella ja olla läsnä, sovit mainiosti kouluttautumaan luontolähetiksi.


Luontolähettitoiminta on osa Mielenterveyden keskusliiton Skutsi kuulee -ohjelmaa. Ohjelman rahoittamiseen osallistuu retkeily- ja ulkoiluvarusteisiin erikoistunut Partioaitta, joka myöntää osan vuoden 2022 Ympäristöbonuksesta Mielenterveyden keskusliitolle. Skutsi kuulee -ohjelman tavoitteena on tukea nuorten aikuisten myönteisen luontoyhteyden muodostumista luonnossa toimimisen kautta sekä vahvistaa kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Luontolähettikoulutus järjestetään Teams-kurssina.

Ota yhteyttä: Ella Sohlo 
puh. 044 3346 141 • ella.sohlo@hyvanmielentalo.fi

Mielenterveyden keskusliitto kouluttaa paikallisiin mielenterveysyhdistyksiin luontolähettejä, jotka saavat näin valmiuksia toimia  nuorten tukena luontoon tutustumisessa ja luonnossa liikkumisessa.