Vertaisryhmänohjaajien peruskoulutus
-

Tietoa tapahtumasta


Ajankohta: -

Tapahtumapaikka: Hyvän mielen talo, olohuone Ilona
Kauppurienkatu 23, 2 krs, 90100 Oulu

Katso kartalla


Lisätiedustelut

Ilmoittautuminen viimeistään 30.11. ja lisätiedot:

jenni.tulppo@hyvanmielentalo.fi

tai p. 044 901 7212.

-

Vertaisryhmänohjaajien peruskoulutus

Koulutus on suunnattu henkilöille, jotka ovat halukkaita ja valmiita ohjaamaan vertaistukiryhmää Hyvän mielen talolla. Vertaistukiryhmä voi liittyä erilaisiin mielenterveyden häiriöihin/oireisiin, psyykkisesti kuormittavaan elämäntilanteeseen, mielen hyvinvoinnin teemaan tai mielenterveysomaisen rooliin. Ohjaajalta edellytetään omakohtaista kokemusta ohjaamansa ryhmän teemasta sekä valmiutta hyödyntää kokemuksiaan vertaisryhmänohjaajana.

Koulutukseen voivat myös osallistua Hyvän mielen talolla ryhmänohjaajana jo toimivat henkilöt, jotka eivät vielä ole osallistuneet peruskoulutukseen. 

Koulutus tarjoaa perustietoa vertaistukitoiminnasta, ryhmän perustamisesta ja kehitysvaiheista, ryhmänohjaajan tehtävistä ja tärkeistä ominaisuuksista, vuorovaikutuksesta ja viestinnästä sekä ryhmätoiminnan haastavista tilanteista. Koulutukseen sisältyy kahvitarjoilu sekä täytetyt leivät ja hedelmää. Kouluttajana vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Jenni Tulppo.

Ilmoittautuminen viimeistään 30.11. ja lisätiedot: jenni.tulppo@hyvanmielentalo.fi tai p. 044 901 7212. Mukaan mahtuu 9 osallistujaa.


Kutsu kaveri mukaan!