-

Tapahtumat ja retket

Toiminnallisen tuokion/työpajan ohjaaja

Kertaluontoisen tuokion/työpajan sisältö voi olla oman kokemuksen, osaamisen tai mielenkiinnon pohjalta tapahtuvaa keskustelua, esitelmän pitämistä, oman harrastuksen tai valokuvien esittelyä tai toimintaa (esim. askartelua, muita kädentaitoja, tietovisailua, kirjoittamista, jumppaa/venyttelyä, rentoutumista tms.). Ajankohta vapaasti sovittavissa, tarkempi toteutus suunnitellaan yhdessä kanssasi.


Joogatuokion ohjaaja

Matalan kynnyksen joogatuokiota voi ohjata vapaaehtoisenamme niin kokenut joogaohjaaja kuin joogan harrastaja, joka pystyy ohjaamaan joogaa myös aloittelijoille. Joogatuokion tarkempi sisältö ja ajankohta vapaasti sovittavissa. Tuokio on mahdollista järjestää Hyvän mielen talon tiloissa tai kesäaikaan sään salliessa ulkona.

 

Omaistoiminnan vapaaehtoistehtävät

Jos haluat toimia vapaaehtoisena kertaluotoisesti tai säännöllisesti mielenterveyskuntoutujien omaisille suunnatussa toiminnassa, tehtävistä lisää tietoa antaa ja sinut toimintaan perehdyttää omaistyöntekijä: piia.saraspaa@hyvanmielentalo.fi tai 041 540 2354.

 

Lisätiedot ja yhteydenotot (ellei kunkin tehtävän kohdalla ole muutoin mainittu): vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Jenni Tulppo, jenni.tulppo@hyvanmielentalo.fi, p. 044 901 7212