-

Virkistystä ja yhdessäoloa

Tärkeä osa vapaaehtoistoimintaa on myös virkistäytyminen yhdessä muiden vapaaehtoisten kanssa! Järjestämme kevät- ja syyskausien päätteeksi vapaaehtoisille virkistystoimintaa (esim. retkiä, kulttuurisisältöisiä kohtaamisia ja yhteisiä ruokailuja), minkä yhteydessä keräämme myös kuluneelta kaudelta palautetta. Päivitämme tänne tietoa tulevista virkistystapahtumista.

 

Vapaaehtois- ja kokemustoimijoiden virkistysretki Hailuotoon pe 6.10.2023 klo 9.00-16.00

Lämpimästi tervetuloa virkistäytymään ja viihtymään syksyiselle retkelle Hailuotoon! Retki on suunnattu kuluvan vuoden aikana Hyvän mielen talon vapaaehtoisina ja kokemusasiantuntijoina toimineille, ja on osallistujille maksuton.

Ohjelma (pienet muutokset mahdollisia):

  • Klo 9.00 kokoontuminen Hyvän mielen talon edustalla ja lähtö bussilla (Kauppurienkadun puolelta)
  • Klo 10.00 Oulunsalosta lautalla Hailuotoon
  • Klo 11.00 buffetlounas Luotsihotellilla ravintola Aavassa
  • noin Klo 12.00-14.55 ohjelmaa paikallisoppaan johdolla
  • Klo 15.00 lähtö Hailuodosta lautalla mantereelle
  • Klo 16.00 mennessä Hyvän mielen talolla (paluu lähtöpaikkaan)

Opastus sisältää mm. Marjaniemikierroksen ja vierailun Kniivilän kotiseutumuseossa. Varustautuminen sään mukaisesti ja oma juomapullo on hyvä varata mukaan. Kotimatkalla pieni välipalatarjoilu.

Sitova ilmoittautuminen/osallistumisen peruminen ja erityisruokavaliotieto viimeistään 28.9. Jennille: jenni.tulppo@hyvanmielentalo.fi tai 044 901 7212 tai omalle vapaaehtois-/kokemustoiminnan yhteyshenkilöllesi.