-

Vapaaehtoistehtävä

Lasten ryhmän ohjaaja Nepsy-perheiden ryhmään työntekijän työpariksi (säännöllinen toiminta)

Opastavassa perhetyössä toimii vertaistukiryhmä Nepsy-perheille, jossa vanhemmilla on oma vertaistuellinen ryhmä ja eri ikäisille lapsille järjestetään samanaikaista toimintaa, jossa puuhataan ja tehdään yhdessä jotain kivaa Opastavan perhetyön tiloissa ja mahdollisesti lähiympäristössä. Vapaaehtoinen mahdollistaa työpanoksellaan vanhemman osallistumisen tärkeään vertaistukiryhmäänsä ja tarjoaa eri perheiden lapsille mahdollisuuksia ryhmäytyä.

Ryhmä kokoontuu parillisten viikkojen torstaisin klo 17–18.30. Vapaaehtoistehtävän voi aloittaa kesken kauden. Tehtävään ei tarvita erityisiä taitoja ja työntekijä toimii vapaaehtoisen työparina.

Tehtävässä saat hyvää kokemusta perheiden ja lasten kanssa työskentelystä ja heidän ohjaamisestaan ja pääset suunnittelemaan ryhmän sisältöjä. Työntekijät tukevat mielellään vapaaehtoista tehtävän hoitamisessa.

Vertaisohjattu ryhmä on tarkoitettu perheille, joissa on nepsy-taustaa joko lapsella tai vanhemmalla itsellään. Nepsy, eli neuropsykiatrisia erityispiirteitä omaavalla henkilöllä voi olla ADHD, ADD, Aspergerin oireyhtymä tai muu autisminkirjon häiriö, kielellisiä erityisvaikeuksia tai Touretten oireyhtymä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, otathan yhteyttä, niin mietitään yhdessä, voisiko tämä olla juuri sinulle sopiva tehtävä!

 

Yhteys: Henry Kaspala, perhetyöntekijä, p. 044 334 6138, henry.kaspala@hyvanmielentalo.fi