-

Mielikeho-kurssi

20.3.-24.4. keskiviikkoisin klo 12.30-14 

Valveen tanssisali 2

MieliKeho-kurssilla haetaan hyvää oloa kehon ja liikkeen kautta. Kurssin tavoitteena on vahvistaa mielen hyvinvointia ja itsetuntemusta liikkeen, oman ilmaisun sekä muiden soveltavien taiteenmuotojen avulla. Oireiletko kehollasi mielen sykkyröihin? Jännitys, syömishäiriö, paniikkituntemukset, selittämättömät kiputilat. Ehkä tunnistat jonkin näistä?

MieliKeho ryhmään ovat tervetulleita kaikki kehollisesta työskentelystä kiinnostuneet. Ryhmässä saa jännittää ja olla kömpelö. Myöskään liikuntarajoitteet tai itsekriittisyys eivät ole esteitä osallistumiselle. Ryhmällä voi olla voimauttavia vaikutuksia.

 

MieliKehon tuoteseloste:

  • myötätuntoista suhtautumista itseä kohtaan 137 %
  • lempeyttä ja turvallisuutta 3200 wattia
  • turvapaikkaharjoituksia 5 dl
  • rajoja 2 laatikollista
  • vapaata liikettä ohjatuissa puitteissa 250 grammaa
  • saattaa sisältää pieniä määriä huumoria ja hyvää mieltä

 

MieliKeho ryhmä on osa Hyvän mielen talon Mielipaletti –toimintaa ja sitä ohjaa Mielipaletti –työntekijä Ella Sohlo (sosionomi, AMK ja Mindfulness -ohjaaja) yhdessä tanssin ammattilaisen Heidi Rannankanssa (tanssinopettaja, YAMK). Ryhmä ei ole terapiaryhmä, vaan aihetta lähestytään taiteen keinoin. Ryhmä on tarkoitettu 18-35 –vuotiaille. Ryhmä on maksuton ja siihen otetaan mukaan kaksitoista osallistujaa.

 

Lisätietoja ja ilmoittautuminen 11.3. mennessä:

Ella Sohlo (Hyvän mielen talo) ella.sohlo@hyvanmielentalo.fi, 044 3346 141