Metsämieli-kävely
-

Tietoa tapahtumasta


Ajankohta: -

Tapahtumapaikka: Ainolan puisto, Ainolanpolku 1, 90100 Oulu

-

Metsämieli-kävely

Tule mukaan Metsämieli-kävelylle ma 12.12. klo 13-15 Ainolan puistoon. Tapaaminen Kahvila Kiikun edustalla, Ainolanpolku 1. Metsämieli-kävelyn aikana edetään noin 1-2 kilometrin matka rauhalliseen tahtiin välillä pysähdellen.

Metsämieli-menetelmä yhdistää luonnon hyvinvointi- ja terveysvaikutukset ja mielentaitojen oppimisen. Metsämieli-kävelyn aikana voimme keskittyä esim. aistimiseen ja läsnäoloon tai harjoitella erilaisia tunnetaitoja luontoa hyödyntäen. Harjoitusten kautta voit mm. löytää omia vahvuuksia ja syventää itsetuntemusta, rentoutua ja tankata voimavaroja tai asettaa itsellesi tavoitteita ja tarkastella matkaa niitä kohti.

Pukeudu sään mukaisiin vaatteisiin ja jalkineisiin, joissa tarkenee pysähtyä toviksi tekemään harjoituksia rauhallisesti etenevän liikkumisen lomassa. Halutessasi voit ottaa mukaan esim. lämmintä juotavaa.

Ilmoittautuminen 8.12. mennessä tästä linkistä: ssl.eventilla.com/metsamielikavely

Lisätietoa: Metsämieliohjaajat Virve Saaranen ja Päivi Isojärvi: virve.saaranen@hyvanmielentalo.fi, p. 044 334 6143, paivi.isojarvi@hyvanmielentalo.fi, p. 041 466 7683.


Kutsu kaveri mukaan!