Kokemusklubi
-

Tietoa tapahtumasta


Ajankohta: -

Tapahtumapaikka:

-

Kokemusklubi

25.11. klo 17.30–22.00
Aleksinkulma, juhlasali, Aleksanterinkatu 9

Ilmoittaudu: https://ssl.eventilla.com/kokemusklubi

Kokemusklubi avaa lavan kokemusten jakamiselle ja omakohtaisesta kokemuksesta versovalle luovuudelle. Illan avaavat kutsuvierasesitykset Sanalta sekä kokemusasiantuntija Tuulilta, minkä jälkeen lava on avoinna yleisölle - vaikka juuri sinulle!

Kokemusklubi on maksuton ja K-18, mutta vailla yläikärajaa. Se on myös osa Mielenterveysviikon ohjelmaa.

Jaa kokemuksesi open micissa - tyyli on vapaa!

Jokainen on tervetullut nousemaan lavalle klubin open mic -osuudessa. Toivomme, että kynnys lavalle nousemiseen on kaikille mahdollisimman matala. Esityksen ei tarvitse olla valmisteltu tai sinun harjaantunut esiintyjä: saat rauhassa lukea paperista, pitää taukoja, vetää henkeä, koota ajatuksiasi. Kokemusklubilla jännitys saa näkyä, se on inhimillistä!

Voit jakaa kokemuksesi juuri sinulle ominaisella tavalla: kertoa jonkin yksittäisen muiston tai merkittävän hetken, kuvailla tunteen tai tuokiokuvan, näyttää valokuvan, lukea otteen päiväkirjastasi, lausua runon tai monologin, laulaa, soittaa tai tanssia.

Open mic -osuuteen ilmoittautuminen

Illan open mic -osuuteen voit ilmoittautua etukäteen tai paikan päällä. Open mic -esitysten kesto on rajattu kymmeneen minuuttiin, jotta mahdollisimman moni ehtii lavalle. Pyydämme ilmoittautuessasi kertomaan kutsumanimen tai nimimerkin, esityksen arvioidun keston sekä pari asiasanaa sisällöstä.

Jos haluat osallistua illan ohjelmaan, mutta lavalle nouseminen ei tunnu omalta, voit myös jättää kokemuksesi esilukijan luettavaksi nimettömänä. Voit jättää kokemuksesi esilukijan luettavaksi joko etukäteen mailitse osoitteeseen virve.saaranen@hyvanmielentalo.fi tai paikan päällä ilmoittautumispisteessä sijaitsevaan laatikkoon klo 17.30–19.20 välillä.

Kokemukset luetaan nimettöminä. Tämä osio on varattu lyhyemmille kertomuksille, pituus korkeintaan noin puolikas A4.

Kokemusklubin aikataulu:

17:30 Ovet auki: Voit mm. postittaa lyhyen kokemustarinan esilukijan luettavaksi!
18:00 Tapahtuma alkaa infolla
18:15 Kutsuvierasesiintyjät aloittavat: kokemusasiantuntija Tuuli Kalliainen ja artisti Sana
19:00 Tauko
19:30 Esilukija lukee Kokemusboksin sisällön
19:45 Open mic, tauot sopivissa väleissä
22:00 Ilta päättyy viimeistään klo 22 tai sitten kun viimeinen avomikittelijä lopettaa

Lisätietoa tapahtumasta:
virve.saaranen@hyvanmielentalo.fi p. 044 718 6762

Kokemusklubi on Koala-ryhmän kehittämä konsepti. Tämän tapahtuman järjestää Hyvän mielen talon oma mielenterveysaktivismiryhmä Ketturyhmä.

COVID19-tilanteeseen liittyvä erityisohjeistus:
Ethän tule kipeänä tai oireisena tapahtumaan. Ethän tule paikalle, mikäli olet altistusketjussa. Otamme tämänhetkisen ohjeistuksen mukaan käyttöön puolet koko tilan kapasiteetista, eli 80 henkilöä. Tilaisuudessa on tarjolla maskeja ja käsidesiä. Seuraamme tilannetta ja päivitämme tapahtumaa ja ohjeistusta aina tarvittaessa.


Kutsu kaveri mukaan!