-

Erilaisenakin onnistuu

Kokemusasiantuntija:
Olli Keränen

Kotipaikka:
Oulu, syntyisin Kainuusta Suomussalmelta.

Kokemusasiantuntijan kokemuspohja:
9-vuotiaana sain aivovamman kallo-pohjan murtumassa liikenneonnetto-muudesta. Kiusattunakin suoriuduin erinäisistä koulutuksistani. Myöhemmin sairastuin vuosia kestäneeseen masennukseen riittämättömyydestäni ja kelpaamattomuudestani sekä kiusatuksi tulemisestani. Pakko-oireisesta masennuksestani selvisin harjoituskeskeisen, kognitiivisen traumaterapian sekä lääkehoidon ja taideterapian avulla. Aivovammani diagnoosin sain tarpeisiini nähden turhan myöhään, mutta sen saatuani tuli elämälleni uusi suunta. Sittemmin voimaannuttuani päätin käydä kurssin kokemusasiantuntijaksi, josko minulla olisi jotain hyvää annettavaa.

Koulutukset ja/tai aiemmat tehtävät vapaaehtoisena ja/tai kokemusasiantuntijana:
2016 kävin Oulun Hyvän mielen talolla Kokemustarinan esittäminen -kurssin, ja v. 2018 Mielenterveyden ensiapu 1 ja 2 –koulutukset sekä muutaman muunkin yhdistyksen järjestämän vertaistukikurssin.

Kiinnostuksen kohteet:
Pidän mielelläni kokemuspuheenvuoroja esim. oppilaitoksissa ja seminaareissa, teen vertaisryhmävierailuja ja voin toimia haastateltavana. Minua kiinnostaa erityisesti luovuuden ja taiteen käyttäminen terapiamuotona.

Toiminta-alue:
Oulu, Oulun lähiseudut ja sovittaessa myös kauemmatkin.

Yhteystiedot:
pastilli.lo(at)gmail.com

Korvaus:
Sovittavissa.