Ensitietoa mielenterveyshäiriöistä -verkkoluentosarja
-

Tietoa tapahtumasta


Ajankohta: -

Tapahtumapaikka: Verkossa (Teams)
,

-

Ensitietoa mielenterveyshäiriöistä -verkkoluentosarja

Ensitietoa mielenterveyshäiriöistä - verkkoluennoilla saat perustietoa mielenterveyshäiriöistä, niiden hoidosta, vertaistuesta ja yhdistystoiminnasta. Luentoihin sisältyy myös kokemusasiantuntijoiden puheenvuoroja sekä yhdistystoiminnan esittäytymisiä.

Luennot on tarkoitettu erityisesti henkilöille, joiden elämänpiirissä mielenterveyshäiriöt ovat uusi asia tai jotka kaipaavat ajantasaista tietoa hoidosta sekä sairastuneen ja läheisten toipumista tukevista palveluista.

Luennot välitetään Teams-verkkosovelluksen välityksellä. Osallistumiseen tarvitset Internet-yhteydellä varustetun tietokoneen, tabletin tai puhelimen. Sinulla ei tarvitse välttämättä olla Teams-sovellusta laitteellasi, vaan voit liittyä lähetykseen myös verkkoselaimella vieraana. Luentoja ei tallenneta.

Ilmoittauduthan kuhunkin luentokertaan viimeistään torstain luentoa edeltävään tiistaihin mennessä. Ilmoittautumiset tästä linkistä.

Lähetämme muistutusviestin ja linkin Teams-lähetykseen vielä  luentoa edeltävänä päivänä. 

Luentosarja järjestetään Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin psykiatrian tulosalueen, Oulun kaupungin mielenterveyspalveluiden ja Hyvän mielen talo ry:n yhteistyönä.

OHJELMA:

Luennot järjestetään torstaisin klo 16.00-17.30

23.09.2021 Neuromodulaatiohoidot

28.10.2021 Syömishäiriöt

18.11.2021 Nuorten mielenterveyden ja käyttäytymisen häiriöt

16.12.2021 Yhteistyö perheiden ja läheisten kanssa

27.01.2022 Traumat

Lisätietoa: koulutuksellisen tuen koordinaattori Päivi Isojärvi, paivi.isojarvi@hyvanmielentalo.fi, p. 041 4667 683 ja laatupäällikkö Jukka Korhonen, jukka.korhonen@ppshp.fi


Asiasanat


Kutsu kaveri mukaan!