Digitarinakurssi
-

Tietoa tapahtumasta


Ajankohta: -

Tapahtumapaikka:

-

Digitarinakurssi

Aika: ke 12.1., 19.1., 26.1., 2.2. ja 9.2. klo 12.30–14.30

Paikka: Hyvän mielen talo, Kauppurienkatu 2 (käynti Vaarankadun puolelta) 90100 Oulu

Kohderyhmä: Hyvän mielen talon kokemusasiantuntijat sekä kokemustoiminnasta kiinnostuneet

Osallistujamäärä: 6

Tavoite: Osallistuja oppii käyttämään digitarina-menetelmää, kehittää tarinankerronta- ja mediataitojaan sekä saa uusia keinoja kokemustoimintaan.

Sisältö: Valmistamme kurssin aikana oman lyhyen, parin minuutin mittaisen videon digitarina-menetelmän avulla, jonka tekninen toteutus on yksinkertaista. Oleellista tarinan tekemisessä ovat tekijän omat kuvavalinnat ja oma ääni tarinan kerronnassa. Aiheena voi olla esim. oma kokemustarina, unelmien ilmaisu tai mitä sinulle kuuluu. Kurssi sopii kaikille. Et tarvitse aikaisempaa osaamista. Aloitamme kirjoitusharjoituksilla, joista etenemme tarinan kirjoittamiseen, äänittämiseen, kuvien valitsemiseen ja videon editoimiseen. Voit osallistua joko oman tietokoneen kanssa tai käyttää Hyviksen konetta. Editointi tapahtuu verkkoselaimen kautta WeVideolla ja ohjaaja neuvoo sen käytössä.

Edellisellä kurssilla valmistuneita digitarinoita:
https://www.youtube.com/watch?v=PGHnbObtm9I
https://www.youtube.com/watch?v=SD_-W-BhcLA
https://www.youtube.com/watch?v=HDabA_LRE6s

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: viimeistään 5.1. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, että osallistutko oman tietokoneen kanssa.: Virve Saaranen, virve.saaranen@hyvanmielentalo.fi, p. 044 7186762


Kutsu kaveri mukaan!