Aivovarikko
-

Tietoa tapahtumasta


Ajankohta: -

Tapahtumapaikka: Hyvän mielen talo
Kauppurienkatu 23, 90100 Oulu

Katso kartalla

-

Aivovarikko

Aamupäivän (klo 10–12) aikana tutustutaan kahteen keholliseen rentoutusmenetelmään:

Auvo® kosketushoito

Auvo® on täysin Suomessa kehitetty rentouttava kosketushoito. Osallistujat saavat tietoa Auvo® -menetelmästä, joka on lempeä mutta tehokas rentouttava kosketushoito akuutin stressin hoitamiseen ja kehon rentouttamiseen. (Huom. Heinäkuussa luovuusluotsi Annilta varattavissa aikoja Auvo-hoidolle). Hetken päätteeksi lyhyt Auvo-tuokio, jonka aikana saat halutessasi lyhyesti kokea rentouttavaa koskettamista, sekä pääset kokeilemaan hoidon otteita satunnaisen parin kanssa.

Sointukylpy

Sointukylpy on rentouttava ääni- ja mielikuvamatka, joka johdattaa sinut lempeästi rentoutumisen tilaan. Yhteys omaan itseesi vahvistuu. Sointukylvyssä istutaan tai maataan rennosti jooga-alustalla tai viltillä ja kuullaan kehossa resonoiva ääni. Saat keskittyä vain itseesi ja omaan olotilaasi. Tuokion vetäjänä sointukylpyohjaaja Outi.

Ruokatauko (klo 12–13)

Iltapäivä-osuudessa (klo 13–15) taiteilua omannäköinen elämä -kirjan harjoitteiden pohjalta.

Tilassa tarjolla taidevälineitä (lehtileikkeet, maalausvälineet jne.) joiden avulla saat tehdä oman elämän kartta- teoksen, jonka lähtökohtana voivat halutessasi toimia unelmia ja arvoja käsittelevät lyhyet kirjoitusharjoitteet. Teokset tehdään itselle, eikä niitä erikseen jaeta ryhmässä. Voit siis käyttää taidehetkeen juuri sen verran aikaa, kun haluat.

Voit ilmoittautua vain aamu- tai iltapäiväosioon tai molempiin.

Ilmoittautumiset luovuusluotsi Annille: anni.paalanen@hyvanmielentalo.fi, p. 044 491 9420


Kutsu kaveri mukaan!