Voimaa lähiluonnosta – Metsämieli-ryhmä Haukiputaalla
-

Julkaistu

Voimaa lähiluonnosta – Metsämieli-ryhmä Haukiputaalla

Haluatko kokea luonnossa oleskelun hyvinvointivaikutuksia ja oppia tietoisesti hyödyntämään niitä erilaisten luontoelementteihin liittyvien harjoitusten kautta? Tervetuloa mukaan Voimaa lähiluonnosta – Metsämieliryhmään Haukiputaalla!

Kokoonnumme alueen luontokohteisiin kesäkuun maanantaisin: 3.6., 10.6., 17.6. ja 24.6. klo 12.30–15.00. Kuljetus paikan päälle järjestetään Haukiputaan keskustasta. Ryhmä perustuu Metsämieli®-menetelmään, joka yhdistää luonnon hyvinvointi- ja terveysvaikutukset mielentaitojen harjoitteluun. Nautimme luonnossa liikkumisesta ja harjoittelemme mm. aistimuksiin keskittymistä ja läsnäolon taitoja sekä syvennämme itsetuntemusta ja laadimme oman voimavarasuunnitelman.

Kokoontumisten aikana kuljetaan noin 1–1,5 kilometrin helppokulkuinen matka, reitit eivät kuitenkaan ole esteettömiä. Varaa sään mukainen vaatetus, jolla voit olla rennosti luonnossa, esim. nojata puuhun, hyvät kengät kävelyyn, istuinalusta, pieni reppu/vyölaukku tms., joka jättää kädet vapaaksi sekä pieni eväs ja juomapullo. Sään mukaan voit tarvita esim. sadevaatteita ja -kenkiä, lippalakkia/aurinkolaseja ja aurinkorasvaa. Sade ei estä kokoontumista. Ohjaajat: Metsämieli-ohjaaja Virve Saaranen, Hyvän mielen talo ry sekä Minna Similä, Haukiputaan srk.

Ilmoittautumiset viimeistään 26.5.: virve.saaranen@hyvanmielentalo.fi, p. 044 334 6143


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!