Uuden yhteisötyöntekijän tervehdys
-

Julkaistu

Uuden yhteisötyöntekijän tervehdys

Heippa kaikille! Olen Tanja Portimo, joillekin saatan olla tuttu entuudestaan Hyvän mielen talolta vapaaehtoistyöntekijän ja työkokeilijan roolista. Olen nyt siirtynyt Hyvän mielen talolle Paikka Auki -ohjelman kautta yhteisötyöntekijäksi. Odotan innolla yhteistyötä sekä talon työntekijöiden, että kävijöiden kanssa.

Koulutukseltani olen kulttuuriantropologi ja ihmisläheinen ruohonjuuritason työ on lähellä sydäntäni. Ydinosaamistani on erilaisten tekstien tuottaminen, haastattelut ja sensitiivinen kohtaaminen. Pidän myös suunnittelutyöstä.  Minulla on ymmärrystä mielenterveyden haasteista sekä oman kokemuksen kautta, että opintojen parista. Yhteisötyöntekijän roolissa toivon, että pääsen hyödyntämään koulutustaustaani, käyttämään luovuuttani sekä odotan merkityksellisiä kohtaamisia ihmisten kanssa.

Yhteisötyöntekijänä vastaan mm. Hyvän mielen talolla tapahtuvasta näyttelytoiminnasta. Tiesitkö, että Hyvän mielen talo tarjoaa mahdollisuuden järjestää taidenäyttelyitä talon toimitiloissa? Toimitiloista löytyy tarvittavat välineet taidenäyttelyn ripustamiseen, esimerkiksi ripustuskiskot sekä lukittavat vitriinikaapit, ja autan mielelläni kaikissa taidenäyttelyihin liittyvissä asioissa ripustuksesta taiteilijatapaamisen järjestämiseen.

Jos kiinnostuit taidenäyttelytoiminnasta tai sinulla heräsi kysymyksiä, olethan yhteydessä matalalla kynnyksellä sähköpostitse tanja.portimo@hyvanmielentalo.fi tai puhelimitse 044 491 94 20.

Tapaamisiin!

 


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!