Syyskokouksessa valittiin hallitus kaudelle 2023-2024
-

Julkaistu

Syyskokouksessa valittiin hallitus kaudelle 2023-2024

Tuttuja kasvoja valittiin jatkokaudelle päättämään Hyvän mielen talon asioista.

Hyvän mielen talon kokouksessa käsiteltiin toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2023. Talousarviota tarkistetaan hallituksen toimesta tarvittaessa, kunhan saadaan tiedoksi Hyvän mielen talon avustukset kaudelle 2023 ja ohjeellisen suunnitelman tietoja tulevista vuosista. Sosiaali- ja terveysministeriön sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) avustusehdotus järjestörahoituksista julkaistaan 1.12.2022.

Hyvän mielen talon jäsenmaksut pidettiin ennallaan, joten vuonna 2023 henkilöjäsenen maksu on 10 euroa, yhteisöjäsenen maksu 20 euroa ja kannatusjäsenmaksu 100 euroa. Ohjeet jäsenmaksujen maksamisesta lähetetään jäsenille alkuvuodesta, tammi-helmikuussa 2023.

Kiitos, kun tuet jäsenyydelläsi toimintaamme!

Luottamushenkilövalinnat

Puheenjohtajamme Karoliina Hannulan kausi jatkuu vuodelle 2023.

Hallituksen jäseniksi kaudelle 2023-2024 valittiin:

Anna-Liisa Hannula-Tukiainen, Ville-Veikko Kovanen, Pia Rantanen, Meri Rova ja Jussi Tukiainen. Valituilla on kokemusta yhdistyksen asioiden hoidosta ja päätöksenteosta, sillä he kaikki ovat olleet mukana hallituksessa myös nyt päättyvällä kaksivuotiskaudella 2021-2022.

Tilintarkastustoimintaamme jatkaa Pohjois-Suomen tilintarkastajat ry.

Kiitokset

Hallituksen jäseninä kautensa päättävät vuoden vaihteessa, Laura Kortela ja Antti Heinonen, joille jo tässä vaiheessa lämmin kiitos yhteistyöstä!

Kiitos myös kokoukseen osallistuneille yhdistyksen jäsenille - päätökset saatiin tehtyä ja mielenterveystyömme jatkuu uudelle kaudelle hyvällä mielellä,

mukavaa joulun odotusta kaikille!

Lisätietoa yhdistyksen hallintoon liittyen: toiminnanjohtaja Solja Peltovuori, solja.peltovuori@hyvanmielentalo.fi ja 041 466 7682


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!