Mielipaletin kuulumisia
-

Julkaistu

Mielipaletin kuulumisia

Mielipaletin syyskaudella luvassa on mukavaa toimintaa, jonka avulla saa piristystä ja tekemistä arkeen, mahdollisuuksia tavata uusia kavereita sekä keinoja vaikuttaa oman mielen hyvinvointiin. Mielipaletissa on aloittanut uutena työntekijänä Janica Rahja.

Kaveriolkkari-toiminnassa on mahdollisuus vaihtaa kuulumisia ja saada uusia kavereita yhteisen tekemisen lomassa. Ilmaisun vapautta -ryhmässä on mahdollisuus oppia äänenkäyttöä ja kehonhuoltoa, tutkia omaa ilmaisun tapaa turvallisessa ympäristössä ja osallistua erilaisiin improvisaatio- ja eläytymisharjoituksiin. Tunnetaiteilua-kurssilta saa tietoa tunteista ja pääsee tekemään sisäistä maailmaa näkyväksi maalauksen, muotoilun ja kirjoittamisen keinoin. Viikonlopun mittaisella leirillä pääsee kokemaan luontoelämyksiä ja valmistamaan oman kivikorun. Lisätietoa näistä ja muusta toiminnasta Mielipaletin sivuilla.

Tiistaina 30.8. klo 14-15.30 pidetään info syksyn toiminnasta Hyvän mielen talolla. Tervetuloa kuulemaan ja kyselemään ohjelmasta - voit myös esittää omia toiveita ja tarpeita nuorten toimintaan.


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!