Läpileikkauksia mielien maisemista - teoksia Hyvän mielen talon lahjakkailta ja luovilta kävijöiltä
-

Julkaistu

Läpileikkauksia mielien maisemista - teoksia Hyvän mielen talon lahjakkailta ja luovilta kävijöiltä

Tutustu julkaisuumme, jossa Hyvän mielen talon kävijät ja vapaaehtoiset esittelevät taitojaan sanallisessa ja kuvallisessa muodossa.

Piritta Laiti kirjoittaa Taidekirjan tekemisestä:

 

Istuimme kerran porukalla Hyvän mielen talolla jutellen harrastuksistamme. Kuka kirjoitti, kuka maalasi ja piirteli, joku saattoi valokuvata. Puhuimme siitä, miten lahjakkaita ja luovia talolla kävijät ovatkaan, ja miten palkitsevaa on saada omat tuotokset esille ja muiden nähtäville.

Joku heitti ilmaan idean, että Hyviksellä voisi järjestää projektin, johon kävijät saisivat vapaasti tuoda luovia tekeleitään. Aloimme miettiä, millainen se voisi olla. Ajatus talon omasta, kävijöiden näköisestä "taidekirjasta" sai tulta alleen. Hyvän mielen talolla ideaan tartuttiin, ja ryhdyin projektiin vapaaehtoiseksi.

Loppujen lopuksi kirjan sävy ja teemat muotoutuivat sen mukaan, millaista aineistoa siihen tuotettiin. Siitä tuli omalla tavallaan läpileikkaus Hyvän mielen talon kävijöiden mielenmaisemasta. On upeaa, että saamme jakaa työmme hedelmiä toisten luovasta toiminnasta nauttivien kanssa!

 

Tutustu julkaisuun tästä


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!