Kokemusasiantuntijat ovat käytössäsi myös kesäaikaan
-

Julkaistu

Kokemusasiantuntijat ovat käytössäsi myös kesäaikaan

Hyvän mielen talon kokemusasiantuntijat toimivat vuosittain noin 100 erilaisessa tehtävässä, joissa heidän kokemustiedostaan pääsee osalliseksi yli 1000 sosiaali- ja terveysalan opiskelijaa, ammattilaista, palveluiden kehittäjää, potilasta ja omaa tai läheisensä selviytymistä mielenterveyshäiriöiden kanssa pohtivaa ihmistä. 

Hyvän mielen talon kokemusasiantuntijoilla on kokemusta siitä, miten mielenterveyshäiriöt haastavat arkea, mutta myös toipumisesta - siitä, että sairaudenkin kanssa voi oppia elämään, löytää itselleen mielekästä tekemistä ja arvostusta itseltä ja muilta.  

Kokemusasiantuntijoiden tilaajat ovat kertoneet:

"Lisännyt merkittävästi koulutukseen osallistujien ymmärrystä. He taas ovat kehittäneet omissa työpaikoissaan toimintakäytänteitä." 

"Asiakkaiden toiveikkuus omankin toipumisen suhteen on lisääntynyt. Kokemusasiantuntijoiden näkemykset ovat auttaneet järjestämään sellaista toimintaa, joka kiinnostaa ja hyödyttää heitä (työntekijät eivät välttämättä olisi oivaltaneet järjestää juuri sellaista toimintaa)."

"Kokemustoimijoiden vierailu potilasryhmässä on auttanut potilaiden vointia eteenpäin toipumisessa."

"Potilaat saavat vertaistukea ja kokemuksen toipumisesta. Toivoa elämään."

Tilaa kokemusasiantuntija kertomaan oma toipumisen tarinansa, vierailemaan potilasryhmässä tai -vastaanotolla tai mukaan palvelusi kehittämistyöhön: Sähköisellä tilauslomakkeella tai ottamalla yhteyttä: Kokemustoiminnan koordinaattori Niina Konttila-Räsänen, niina.konttila-rasanen@hyvanmielentalo.fi, p. 044 718 6762.

Teksti Tilaa kokemusasiantuntija


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!