Iloiset onnittelut joulukuussa ansiomerkkejä saaneille
-

Julkaistu

Iloiset onnittelut joulukuussa ansiomerkkejä saaneille

Hyviksen toimijoille on luovutettu Mielenterveyden keskusliiton huomionosoituksia, työskentelystä ja toiminnasta vapaaehtoisen mielenterveystyön hyväksi.

Hyvän mielen talon luovuusluotsi Virve Saaranen (kuvassa vasemmalla), yhdistys- ja taloussihteeri Viola Karjalainen sekä vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Jenni Tulppo vastaanottivat keskiviikkona 14.12. Mielenterveyden keskusliiton myöntämät ansiomerkit työskentelystä vapaaehtoisen mielenterveystyön hyväksi.

Violalle myönnettiin kultainen ansiomerkki vähintään kahdenkymmenen vuoden, Jennille pronssinen ansiomerkki vähintään kymmenen vuoden ja Virvelle teräksinen ansiomerkki vähintään viiden vuoden työskentelystä Hyvän mielen talon tehtävissä.

Mielenterveyden keskusliiton ansiomerkkejä myönnetään hakemuksesta ansioituneille luottamushenkilöille ja työntekijöille, joko jäsenyhdistysten tai liiton tehtävissä.

 

Myös luottamushenkilöitä palkittiin joulukuussa

Lauantaina 10.12. Hyvän mielen talon hallinnon joulutapahtumassa luovutettiin Mielenterveyden keskusliiton pronssinen ansiomerkki Päivi Vuokila-Oikkoselle, joka on toiminut Hyvän mielen talon hallituksen jäsenenä ja puheenjohtajana sekä on tällä hetkellä liiton hallituksen jäsen. Teräksinen ansiomerkki luovutettiin Hyvän mielen talon puheenjohtaja Karoliina Hannulalle, joka on vuosia sitten toiminut myös yhdistyksen vapaaehtoisena sekä palkattuna työntekijänäkin.

        

Karoliina Hannula                          Päivi Vuokila-Oikkonen

 

Lämpimät onnittelut kaikille ansioituneille ansiomerkkien saajille - mukava ja tuloksekas yhteistyö Hyvän mielen toiminnassa jatkuu edelleen!

 

 

Lisätietoa: Solja Peltovuori, toiminnanjohtaja

solja.peltovuori@hyvanmielentalo.fi ja 041 4667682

 

 

 

 

 


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!