Hyvän mielen talon lapsiperhetyölle hyviä uutisia
-

Julkaistu

Hyvän mielen talon lapsiperhetyölle hyviä uutisia

STEA-avustusehdotus vuodelle 2023 on julkaistu.

Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) avustusehdotus on julkaistu joulukuun alussa. Hyvän mielen talolle ollaan kohdentamassa vuodelle 2023 avustuksia noin 830 000 euroa.

Aiemmin sosiaali- ja terveysministeriön Mielenterveysstrategia-hankkeiden rahoituksella toteutettua Opastavan perhetyön toimintaa jatketaan oululaisten, kuormitusta kokevien lapsiperheiden hyvinvoinnin tueksi. Hyvän mielen talon nuorten aikuisten voimavaroja vahvistavaa Mielipaletti-toimintaa, kohtaamispaikkatoimintaa mielenterveyskuntoutujille ja omaisille sekä kokemus- ja koulutustoimintaa ollaan myös jatkamassa suunnitellusti. Järjestön määräaikaisiin tehtäviin voidaan palkata työtön nuori tai osatyökykyinen työntekijä. Hyvän mielen talon yleisavustuksessa mielenterveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen, huomioitiin yleisen kustannustason nousun vaikutukset sekä avustuskohteiden hallinnoinnin kustannukset.

Kiitämme rahoittajatahoa luottamuksesta Hyvän mielen talon toimintaa kohtaan ja valmistaudumme kevään 2023 aikana toteutuvaan kattavaan mielenterveysjärjestöjen toiminnan tuloksellisuusarviointiin.

 

Lisätietoa: toiminnanjohtaja Solja Peltovuori, solja.peltovuori@hyvanmielentalo.fi ja 041 4667682


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!