Oona aloitti yhteisötyöntekijänä
-

Julkaistu

Oona aloitti yhteisötyöntekijänä

Olen Oona Kylmäluoma, Hyvän mielen talon uusi yhteisötyöntekijä Paikka auki- hankkeen kautta. Valmistuin mediapalvelujen toteuttajaksi ammattiopisto Luovilta keväällä 2020 erikoistuen video-ja äänityöskentelyn tehtäviin.

Minulta löytyy osaamista viestinnän monelta osa-alueelta. Olen toteuttanut useita haastatteluja artistien kanssa, sosiaalisen median markkinointia yrityksien kanssa ja minulla on myös oma podcast-sarja Kulttuurivoimalan Siilo-kanavalla. Paikka auki – hanke on minulle entuudestaan tuttu, sillä olen ollut työharjoittelussa Paikka auki- tiimin koordinaatiohankkeessa.

Hyviksen yhteisötyöntekijänä pääsen tekemään erilaisia järjestötoimintaan liittyviä viestinnän tehtäviä, tapahtumajärjestämistä ja suunnitelmissa on myös Hyviksen näyttelytoiminnan tehtäviä. Jos olet kiinnostunut omien töiden esittelystä Hyvän mielen talon toimitiloissa, ota yhteyttä minuun. Hyviksellä on valmiina ripustuskiskoja ja kaksi lukittavaa vitriinikaappia näyttelytoiminnan käyttöön.

 

Minuun voi olla yhteydessä sähköpostitse oona.kylmaluoma@hyvanmielentalo.fi tai puhelimitse 044 491 9420. Toivottavasti nähdään pian!

Paikka auki –ohjelman avulla tuetaan sotealan järjestöjä työllistämään nuoria ja/tai osatyökykyisiä järjestötoiminnan tehtäviin. Paikka auki –ohjelman valtakunnallista koordinaatiohanketta toteuttaa Nuorten Ystävät ry.


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!