Nyt on hyvä aika vaikuttaa yhdistystoiminnassa
-

Julkaistu

Nyt on hyvä aika vaikuttaa yhdistystoiminnassa

Syyskokous pidetään lauantaina 19.11. klo 13 alkaen Hyvän mielen talolla.

 

Hyvän mielen talo ry:n syyskokous järjestetään 19.11.2022,  klo 13 alkaen. Paikkana on Hyvän mielen talo, ryhmätila Ilona.

Syyskokouksessa asioina ovat vuoden 2023 toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä jäsenmaksujen suuruudet. Henkilövalintoina hallituksen jäsenet kaudelle 2023–2024 sekä tilintarkastusyhteisön valinta. Hyvän mielen talon puheenjohtajana jatkaa Karoliina Hannula, jonka 2-vuotinen kausi päättyy vasta vuoden 2023 lopussa.

Mukaan hallituksen työskentelyyn?

Hyvän mielen talon hallituksen jäsenenä pääset vaikuttamaan yhdistyksen toimintaan mukavassa porukassa. Hallitukseen valitaan 5–8 varsinaista ja 0–2 varajäsentä. Hallitus kokoontuu noin 6 kertaa vuodessa ja lisäksi kaksi kertaa vuodessa henkilöstö ja hallituksen jäsenet kokoontuvat yhteiseen työseminaariin. Luottamustehtävässä on korvattu tarvittaessa matkakustannukset kokouksiin ja kokouspalkkiona 25 euroa/kokous.

Hyvän mielen talon sääntöjen mukaan hallitukseen toivotaan kokemusasiantuntijaosaamista oman toipumisen ja omaisen kokemusten näkökulmasta. Lisäksi toiveena on hallituksen monipuolinen muu osaaminen, joka tukee Hyvän mielen talon toimintaa. Hallitus vastaa yhdistyksen talouden valvonnasta ja tukee noin 15 työntekijän työyhteisön toimintaa.

Tule mukaan syyskokoukseen ja asetu rohkeasti ehdolle yhdistyksen hallitukseen

Saat lisätietoa syyskokouksesta ja hallituksesta Hyvän mielen talon toiminnanjohtaja Solja Peltovuorelta. Valinta hallitukseen tapahtuu yhdistyksen syyskokouksessa, jossa toivottavasti voit ehdokkaana olla paikalla – tai jos osallistuminen on esteen takia mahdotonta, voit toimittaa etukäteen tiedon halukkuudestasi hallituksen jäseneksi (mielellään kirjallisena) ja se voidaan huomioida kokouksessa valintoja tehtäessä.

 Mitkä ovat sinun mielestäsi yhdistyksen tärkeitä asioita?

Tule mukaan jäsenkokoukseen ja asetu ehdolle luottamustehtävään – aktiivisia toimijoita tarvitaan mukaan päättämään yhdistyksen asioista!

 

Lisätietoa: solja.peltovuori@hyvanmielentalo.fi ja 041 466 7682

 


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!