-

Tietoa näyttelytoiminnasta 

 

Näyttelyt 

Hyvän mielen talo tarjoaa mahdollisuuden järjestää taidenäyttelyitä talon toimitiloissa. Taiteilijat ja näyttelyt vaihtuvat kuukausittain. Näyttelyt voivat koostua esimerkiksi kävijöidemme tai paikallisten oululaisten taiteilijoiden töistä.

Vaihtuvat näyttelytilat ovat olohuone Ilona ja aula. Ilona on avoin kohtaamispaikka, jonne voi vapaasti tulla viettämään aikaa, lukemaan lehtiä, kahville, ja juttelemaan talon aukioloaikoina. Ilonassa kokoontuu ryhmiä myös talon aukioloaikojen ulkopuolella. Näyttelyä on halutessaan mahdollista laajentaa myös kokoustiloihin. Kokoustilat ovat aukioloaikoina avoinna vierailijoille, jos niissä ei ole varauksia.

Toimitiloista löytyy tarvittavat välineet näyttelyn ripustamiseen, esimerkiksi ripustuskiskot sekä lukittavat vitriinikaapit.  Järjestötyöntekijämme Lölä Vlasenko auttaa tarvittaessa kaikissa taidenäyttelyihin liittyvissä asioissa.

 

Taiteilijatapaaminen 

Taidenäyttelyn yhteydessä on mahdollista järjestää taiteilijatapaaminen Hyvän mielen talon aukioloaikoina. Taiteilijatapaaminen on vapaamuotoinen tilaisuus Hyvän mielen talon kävijöille, jonka aikana taiteilija voi kertoa töistään tai omasta matkastaan taiteilijana. Tilaisuuden aikana kävijöillä on mahdollisuus keskusteluun sekä kysymysten esittämiseen taiteilijalle. 

Näytteilleasettaja voi järjestää talon tiloissa myös näyttelyn avajaiset tahtomilleen kutsuvieraille Hyvän mielen talon aukioloaikojen ulkopuolella.