-

Kokeillaan! - kesän taidepajat

21.6. ja 28.6. kello 12–16


 

21.6. Väri-irrottelu
Piisi, Pikisaari

Kuvioidaan vaatteita ja muita kankaisia käyttöesineitä luovasti väreillä leikkien.

Batiikin ja roiskinnan maailmassa sääntöjä ei tahdo löytyä ja ensikertalainen on samalla viivalla konkarin kanssa. Varovaisetkin testailijat ovat tärkeitä - maalipurkkiin ei tarvitse hypätä pää edellä, mutta tällä kertaa sitä ei erikseen estetä.

Tervetuloa kokeilemaan ja nauttimaan yhdessä tekemisestä! Laita pajoihin päällesi mukavat vaatteet ja joko suojavaatteet tai sellaiset vaatteet, joissa tahrat eivät haittaa. Tarjolla pientä snäksiä, joten kerrohan allergiasi/ruokavaliosi sitä silmällä pitäen.
 

28.6. Äänimaisemia
Tarinoiden taverna, Pikisaari

Fiilistelyä äänien maailmassa. Tuotetaan ääntä yhdessä ja kuunnellaan, millaiselle matkalle päästään!

Askartelemme yhdessä myös kokeilullisia soittimia ja testailemme, millaisia äänimaisemia niiden kanssa syntyy. Äänimaisemien kanssa et tarvitse musiikillista lahjakkuutta tai ennakko-osaamista. Hiljaisetkin äänet ovat tärkeitä - ei ole pakko ulista täysiä, mutta tällä kertaa sitäkään ei erikseen estetä.

Tervetuloa kokeilemaan ja nauttimaan yhdessä tekemisestä! Laita pajoihin päällesi mukavat vaatteet, joiden kanssa pystyt hengittämään vapaasti. Tarjolla pientä snäksiä, joten kerrohan allergiasi/ruokavaliosi sitä silmällä pitäen.

 

Ilmoittaudu kumpaankin taidepajaan erikseen Johannalle tai Ellalle!