Yleisöluennot ja tietoiskut

 

Info liikuntaan, ravitsemukseen ja uneen liittyvistä teemoista ja elintapaohjauksesta

 

Aika:      to 22.4.2021 klo 12-13.30

Paikka: Hyvän mielen talo, Ilona-tila, Kauppurienkatu 23 (käynti Vaarankadun puolelta), 90100 Oulu

Tilaisuutta on mahdollisuus seurata myös striimattuna ilmoittautuneille lähetettävän nettilinkin kautta.

 

Elintapaohjaajat Outi Lievonen ja Markku Naukkarinen kertovat liikunnan, ravitsemuksen ja unen hyvinvointivaikutuksista. Infon lopussa on aikaa mahdollisille kysymyksille ja keskustelulle.

Tilaisuudessa tiedotetaan myös Hyvän mielen talolla käynnistyvistä henkilökohtaisesta elintapaohjauksesta ja ryhmätoiminnasta.

Ilmoittautumiset infotilaisuuteen (paikanpäälle tai nettilähetykseen): ti 20.4.2021 mennessä: paivi.isojarvi@hyvanmielentalo.fi tai p. 041 4667 683, Päivi Isojärvi.

 

Henkilökohtaista elintapaohjausta mielenterveyskuntoutujille ja omaisille on tarjolla 4.5.-22.6.2021 tiistaisin klo 12-14, Hyvän mielen talolla Kukkis-tilassa. Henkilökohtaisen ohjausajan voit varata Hyvän mielen neuvonnasta paikan päällä tai p. 041 463 5712. Ohjaajina toimivat vuoroviikoinelintapaohjaajat Outi Lievonen ja Markku Naukkarinen.

Elintapaohjauksen ryhmä mielenterveyskuntoutujille ja omaisille aloittaa kokoontumiset Hyvän mielen talolla kesän jälkeen, ajankohta ilmoitetaan myöhemmin. Ohjaajina toimivat elintapaohjaajat Outi Lievonen ja Markku Naukkarinen. Osallistujien toivotaan osallistuvan jokaiseen kokoontumiskertaan. Ilmoittautumiset 24.5.2021 mennessä: Päivi Isojärvi, paivi.isojarvi@hyvanmielentalo.fi, p. 041 4667 683.

 

 

 

____________________________________

ENSITIETOA MIELENTERVEYS- JA PÄIHDEHÄIRIÖISTÄ -LUENNOT

Hyvän mielen talo järjestää yhteistyössä Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin, Oulun kaupungin mielenterveys- ja päihdepalveluiden ja yhteistyöyhdistysten kanssa mielenterveys- ja päihdeaiheisia ensitietoluentoja.

Luennoilla saat perustietoa mielenterveys- ja päihdehäiriöistä, hoidosta ja palveluista sekä kuntoutumista ja toipumista tukevasta järjestötoiminnasta. Luennot sisältävät mielenterveysalan ammattilaisen ja kokemusasiantuntijan puheenvuorot sekä yhdistystoimijan esittäytymisen.

Luennot on tarkoitettu erityisesti henkilöille, joiden elämänpiirissä mielenterveys- ja päihdehäiriöt ovat uusi asia tai jotka kaipaavat ajantasaista tietoa hoidosta ja sairastuneen ja läheisten toipumista tukevista palveluista.  

 

Jo pidettyjen luentojen diaesityksiä löydät tästä.