Tapahtumat, retket, vierailut

KEVÄÄN TEEMAKAHVILAT

Talolla järjestetään teemakahviloita, joissa Hyvän mielen talon vapaaehtoiset, jäsenet ja muut kävijät voivat jakaa omia kokemuksiaan, mielenkiinnonkohteitaan, osaamistaan tms. Kahvilan sisältö voi olla toiminnallista, keskustelua tai infoa. Jos olet halukas suunnittelemaan ja järjestämään teemakahvilan yhdessä työntekijän tai kaverin kanssa, oletko yhteydessä Päivi Heikkilään tai Jenni Tulppoon:
paivi.heikkila@hyvanmielentalo.fi p. 041 463 5710 tai
jenni.tulppo@hyvanmielentalo.fi p. 044 334 6138.

Teemakahviloissa kahvi- ja teetarjoilu.


HYVÄN MIELEN TALON KAMUKAHVILA

Rentoa yhdessäoloa kahvitellen ja mukavan tekemisen parissa. Tapahtumapaikkana Ilona ja ohjaajana vapaaehtoistoimija Kaisa. Kokoontumiset ovat noin kerran kuukaudessa tammi-kesäkuussa torstaisin klo 13-14.30 seuraavilla teemoilla:
24.1.: Sananselitystä ja muita lautapelejä toiveiden mukaan - tutustumista ja toiveita toiminnan suhteen.
21.2.: Musavisa - mikä esittäjä, mikä biisi? Visailua tiedon ja tuurin voimalla pienissä ryhmissä.
28.3.: Kukkien symboliikkaa ja kevätistutuksia. Tutustutaan kukkien symboliseen kieleen ja istutetaan kesäkukkien siemeniä. Halutessasi voit ottaa myös omia astioita tai siemeniä mukaan.
2.5.: Vapaata askartelua - askarrellaan yhdessä kortteja tai tule tekemään vaikkapa huoneentaulu omalla voimalauseella/suosikkiaforismillä.
23.5.: Taiteilua musiikin voimalla. Nautitaan musiikista ja tehdään sen inspiroimana yhteisöllinen maalaus. Taiteilu ei vaadi aiempaa maalausosaamista.
13.6.: Kesän kirjavinkit ja lukemisen vaikutukset hyvinvointiin - voit esitellä myös oman suosikkikirjasi tai kirjavinkkisi. Kerätään toiveita syksyn kamukahvilaa varten.

Hyvän mielen talo tarjoaa kahvit ja teet!HYVIKSEN ILTAPÄIVÄKAHVIT

Iltapäiväkahvit tarjolla tiistaisin 5.3., 26.3., 2.4., 16.4., 14.5., 21.5. ja 28.5. klo 14.30-15.30 Ilonassa. Kahvittelun lomassa vapaata ja rentoa seurustelua! Talo tarjoa kahvit ja teet. Tervetuloa nauttimaan yhteisestä iltapäivän kahvitteluhetkestä!


MIELIPALETTI ETKOT (KAIKILLE 18-35 VUOTIAILLE)


tiistaina 2.4.2019 klo 16-18
Tarjolla pizzaa ja limsaa. Jaossa teatterilippuja! Uusia kavereita? Keksitään yhdessä mukavaa tekemistä. Millaista mielen ja kehon hyvinvointiin liittyvää toimintaa haluaisit jatkossa löytää talolta? Taidetta ja luontoilua, ryhmiä, leirejä vai retkiä? Mistä saisit voimavaroja arkeen ja lisää hyvinvointia? Tule sellaisena kuin olet- nähhään etkoilla!
Lisätietoja: katri.aaltio@hyvanmielentalo.fi p. 044 311 4140 tai ella.sohlo@hyvanmielentalo.fi p. 044 334 6141


PÄÄSIÄISASKARTELUA KE 17.4. klo 15-17 (Ilona)

Pääsiäisteemaan sopivaa askartelua helpoilla ohjeilla, tarvikkeet tarjolla talon puolesta. Paikalla vapaaehtoistoimija Piritta. Tervetuloa virittäytymään yhdessä pääsiäistunnelmaan!


VAPUN JUHLINTAA TI 30.4. KLO 12-14

Tervetuloa viettämään vappua Hyvän mielen talolle! Tarjolla simaa ja vappumunkkia sekä ohjelmassa Hyvän mielen talon kitaransoitteluryhmän musiikkia ja karaokea.


KESÄKAUDEN AVAJAISET MA 3.6. KLO 13-14.30

Tervetuloa käynnistämään yhteisesti Hyvän mielen talon kesäkausi! Tarjolla kahvia ja tietoa kesäajan toiminnasta sekä jaossa kesäkauden toimintakalenteria. Kitaransoitteluryhmä esiintyy ja laulattaa.