Tapahtumat, retket, vierailut

Kesän tapahtumat ja retket
 

Kesän teemakahvilat

Talolla järjestetään teemakahviloita, joissa Hyvän mielen talon vapaaehtoiset, jäsenet ja muut kävijät voivat jakaa omia kokemuksiaan, mielenkiinnonkohteitaan, osaamistaan tms. Kahvilan sisältö voi olla toiminnallista, keskustelua tai infoa. Jos olet halukas suunnittelemaan ja järjestämään teemakahvilan yhdessä työntekijän tai kaverin kanssa, oletko yhteydessä Päivi Heikkilään, paivi.heikkila@hyvanmielentalo.fi p. 041 463 5710. Teemakahviloissa kahvi- ja teetarjoilu.

Pienet askeleet-musiikki ja keskustelutuokio


Huom! Tilaisuus peruuntunut! 16.8. klo 12.30-14 Ilona 
Tilaisuudessa katsotaan Raakelin musiikkivideo elämän askeleista. Mitä tunteita kappale herättää? Mikä on saanut sinut ottamaan askeleen Hyvikselle? Kaikille avoin keskustelutilaisuus. Paikalla vapaaehtoinen Raakel. Kahvitarjoilu!

Torille

Lähdemme yhdessä torille tiistaina 26.6. ja ke 14.8. klo 13 Hyvän mielen talolta. Voit tulla suoraan myös torille, kokoonnumme Toripolliisin eteen klo 13.15. Kiertelemme yhdessä kojuja ja kahvittelemme kiireettömästi nauttien toritunnelmasta! Omakustanteinen. Säävaraus: sateella lähtö perutaan!


Kierrätys kannattaa

Lähdemme yhdessä tekemään löytöjä Paljekirpputorille 23.8. klo 11-14. Lähdemme Hyvän mielen talolta yhdessä pyörillä klo 10.45. Voit tulla myös suoraan paikan päälle. Kokoontuminen pääovella klo 11.00. Kahvittelumahdollisuus kahvilassa, omakustanteinen.
 

Kesäaamukahvit

Kahvittelua perjantaisin klo 9-10 ajalla 7.6.–30.8. (Ilona/parveke)
Talon tarjoamana aamukahvit ja vapaata keskustelua rennossa ilmapiirissä. Paikalla työntekijä.

 

Hyvän mielen jumppa

Jumpataan torstaisin Ilonassa klo 14-15
6.6. Kehonpainojumppa
25.7. Ryhtijumppa
1.8. Keppijumppa

Elokuun muut jumppatuokiot on peruttu.
 

Älypuhelin tutuksi 8.8. ja 22.8. klo 14-15 Olohuone Ilona

Opetellaan älypuhelimen peruskäyttöä: soittamista, vastaamista, viestien lähettämistä, WhatsAppin käyttämistä, sovellusten lataamista jne. Etsitään vastauksia Googlesta ja käytetään hyväksi toistemme osaamista. Esitellään muille erilaisia uusia sovelluksia ja pelejä.

Voit osallistua ryhmään, jos olet hankkinut älypuhelimen ja sen käytössä on haasteita. Voit osallistua myös, jos sinulle ei vielä ole älypuhelinta, mutta suunnittelet sen hankkimista. Ryhmää ohjaa järjestötyöntekijä Ritva ja vapaaehtoinen.

Katsaus syksyn toimintaan

Tietoa Hyvän mielen talon tulevan syksyn toiminnasta torstaina 29.8. klo 13.00-14.00. Tilaisuus pidetään Ilonassa. Kahvitarjoilu!