Opastava perhetyö

 

Opastava perhetyö – tukea ja toimintaa joka perheenjäsenelle

 

Voimavaroja, toiminnallista tekemistä, tapahtumia, uusia sosiaalisia verkostoja, keskusteluapua, neuvontaa ja vertaistukea. Matalan kynnyksen toiminta- ja tukimuotoja sekä olkkaritoimintaa oululaisille perheille.

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme ja kahville perheolkkariin maanantaisin klo 15-18 (Kauppurienkatu 23 2.krs.). Ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. 

Tutustu muuhun tulevaan toimintaamme tästä linkistä!  

 

Tukea perheen aikuisille sekä alaikäisille lapsille

Eri syistä perheissä tapahtuu useinkin kuormittavia muutoksia, joista selvitään joskus omin voimin ja joskus taas on hyvä saada tukea asioiden selvittelyyn ja jaksamiseen. Tähän tarjoamme tukea.

Opastavassa perhetyössä tarjoamme tukea perheen aikuisille sekä alaikäisille lapsille ja nuorille silloin, kun omat keinot eivät tunnu riittävän. Tukipalvelut ovat maksuttomia ja niitä voidaan räätälöidä perheen tilanteen mukaisesti sopiviksi.

Mukaan voi tulla juuri sellaisena kuin on!

Joukko ihmisiä pitää kädessään erivärisiä lehtiä.

Toiminta- ja tukimuotojamme

Voit osallistua ryhmätoimintaan, varata keskusteluajan työntekijän kanssa tai alkaa vapaaehtoiseksi.

 

Ryhmätoiminnassa vanhemmilla ja lapsilla on mahdollisuus mukavaan yhteiseen tekemiseen, tutustua uusiin ihmisiin, vertaistukeen, tapahtumiin ja kursseihin tai nauttia vaikka kupin kahvia perheolkkari Helmessä.

Keskusteluajalla sinulla on mahdollisuus käsitellä elämäntilanteesi ajankohtaisia asioita esimerkiksi vanhemmuuteen, parisuhteeseen tai jaksamiseen liittyen tai kysyä neuvoa, jos jokin asia askarruttaa. Autamme löytämään toimivia tuen lähteitä, jolloin perheen kuormitus ja huolenpitovastuu vähenevät. Keskusteluissa edetään ajankohtainen asia kerrallaan toivomallasi tavalla eteenpäin.

Vapaaehtoisena pääset auttamaan muita, osallistumaan ja vaikuttamaan sinulle mielekkäällä tavalla sekä kehittämään ja hyödyntämään omaa osaamistasi.

 

Tiedotamme ajankohtaisista asioista Ajankohtaista-sivullamme ja Hyvän mielen talon Facebookissa.

 

Sinun ja perheesi tukena

Ota rohkeasti yhteyttä soittamalla, tekstarilla, Whatsappilla tai sähköpostilla! Mietitään yhdessä, miten voimme olla juuri sinun ja perheesi tukena. Tilaa ajankohtaiset tapahtumat puhelimeesi laittamalla viestiä työntekijälle, niin saat tiedon tapahtumista.

 

Opastavan perhetyön työntekijät

Mervi Kauppinen, puh. 044 4081131

Henry Kaspala, puh. 044 3346138

tai etunimi.sukunimi@hyvanmielentalo.fi