Mielipaletti -toimintaa nuorille aikuisille

Mielipaletin toimintaa järjestetään kasvokkain ja verkossa. Huolehditaan yhdessä käsihygieniasta ja turvaväleistä. Jääthän kotiin jos sinulla on flunssan oireita. Toivomme maskin käyttöä tiloissamme.

Huom! Hyvän mielen talon avoin kohtaamispaikka on tauolla joulukuun loppuun saakka. Toimitilan ovet ovat suljettuna päivisin ja osallistuminen tapahtuu aina ajanvarauksella ja ilmoittautumisella. Olethan yhteydessä Mielipaletin työntekijöihin tai Hyvän mielen talon neuvontaan arkisin klo 9-14, p. 041 463 5712, mikäli haluat varata ajan, tulla tutustumaan tai ilmoittautua ryhmään.

N.Y.T.:

Mielipaletin ohjelma päivittyy usein -seuraa ajankohtaisia uutisia myös Mielipaletin facebookista. Vapaaehtoistoiminnan tapahtumat löytyvät täältä.

 

Keskusteluapua   

Luottamuksellista keskustelua työntekijän kanssa puhelimitse tai kasvokkain Hyvän mielen talolla tai ulkona. Keskustelun tukena halutessasi myös toiminnallisia harjoituksia. Varaa oma aikasi työntekijältä -olisi kiva kuulla miten sulla menee!

KAMU-toiminta

Mielipaletin KAMU-toiminta välittää vapaaehtoisia kavereita 18-35-vuotiaille. Jos olet vailla Kamua, ota yhteyttä Ellaan tai Katriin, niin etsitään sinulle sopiva kaveri. Katso lisää!


 

Mielipaletin Discord auki 23.11. alkaen

Mahdollisuus jakaa ajatuksia ja fiiliksiä toisten nuorten kanssa Mielipaletin Discordissa 23.11. alkaen. Keskusteluissa käyvät myös Mielipaletin työntekijät ja vapaaehtoiset.

Mukaan pääset pyytämällä linkin työntekijältä: Ella p. 044 334 6141 tai ella.sohlo(at)hyvanmielentalo.fi.

Käythän lukemassa kanavalta säännöt ennen kuin alat keskustelemaan!


 

Joulukuun nuorten aikuisten olkkarit
7.12. ja 14.12. klo 17–19.30


7.12. Korupaja ja yhdessäoloa

Mukavan oleskelun lomassa on mahdollisuus tehdä koruja kierrätysmateriaaleista itselle tai hyväntekeväisyyteen. Mukaan saa tulla myös vaan hengailemaan ja viettämään aikaa. Ilmoittaudu 4.12. mennessä Ellalle p. 044 3346 141.

14.12. Musaa ja jouluaskartelua

Voit tulla olemaan tai juttelemaan ja kuuntelemaan muusikko Tuija Pasasen soittoa ja laulua. Halutessasi voit laulaa ja soittaa mukana, ottaa omat kutimet mukaan tai askarrella joululahjan itselle tai tutulle. Tarvikkeet saat meiltä. Otetaan mukava asento, nautitaan herkkuja ja rauhoitutaan jouluun. Ilmoittaudu 11.12. mennessä Katrille p. 044 311 4140.

__________

Tilaa Mielipaletin ajankohtaiset tapahtumat eli N.Y.T. sähköpostiin tai puhelimeesi laittamalla viestiä Mielipaletin työntekijälle: Ella puh. 044 3346 141 tai Katri puh. 044 311 4140.