Lomaosake Rokualla

Rokuan lomaosake

Hyvän mielen talo ry omistaa Rokualla 43 m²:n rivitalo-osakkeen (C 28), jota voit vuokrata edulliseen hintaan. Lomaosakkeessa on olohuone, makuualkovi, keittokomero sekä pesutilat ja sauna. Huoneistossa on mm. astiat, TV ja radio. Mukaasi tarvitset liinavaatteet ja henkilökohtaiset varusteet.

Lomaosakkeeseen majoittuu mukavasti 4-5 henkilöä. Hyvän mielen talon vertaisryhmät voivat käyttää lomaosaketta maksutta mm. virkistyspäivien järjestämiseen. Maksuton käyttö edellyttää, että virkistyspäivään osallistuu useita saman ryhmän jäseniä. Sama ryhmä voi käyttää lomaosaketta maksutta 2 vrk/vuosi.

Huom! Suuren kysynnän vuoksi joudumme rajoittamaan lomaosakkeen varauksia jatkossa niin, että kerrallaan voi olla varattuna vain yksi viikonloppu ja yksi arkivaraus. Uuden varauksen voi tehdä sitten, kun edellinen vuoro on käytetty.

Huoneiston hinta:
- Hyvän mielen talon jäsenille 30,00 €/vuorokausi
- Muille 45,00 €/vuorokausi.

Tarjoushinta Hyvän mielen talon jäsenille marras-, joulu- ja tammikuussa:
- 20,00 €/vuorokausi (hinta voimassa ainoastaan arkisin - ei viikonloppuisin eikä juhlapyhinä).

Huom! Jos joudut peruuttamaan varauksesi, sinun tulee tehdä peruutus viikkoa ennen varauksen alkua, muuten joudumme laskuttamaan sinua varauksestasi.

Tiedoksi majoittujille:

  • Majoittumisvuorokausi vaihtuu klo 12.00 (sinun tulee siivota lomaosake ja jättää avain Rokua health & span vastaanottoon seuraavaa majoittujaa varten, klo 12.00 mennessä).
  • Lomaosakkeeseen ei saa viedä lemmikkieläimiä.
  • Rokualta on matkaa Ouluun 85 km ja Kajaaniin 120 km. Utajärven ja Vaalan kuntakeskuksiin on matkaa noin 20 km.
  • Lomaosakkeessa majoittuvat saavat alennusta Rokua health & span palveluista. Lisätietoja: www.rokua.com tai Rokua health & spa vastaanotto, p. 020 7819 200.

Yhteydenotot lomaosaketta koskevissa asioissa:
Ritva Hiltunen, ritva.hiltunen@hyvanmielentalo.fi, p. 041 548 5101.