Meillä on käytössä maskit ja muita tartuntariskiä vähentäviä keinoja
-

Julkaistu

Meillä on käytössä maskit ja muita tartuntariskiä vähentäviä keinoja

Pidetään huolta yhteisestä turvallisuudesta!

  1. Edellytämme toimintaan osallistuvilta maskin käyttöä ja rajaamme avoimen Kohtaamispaikan kävijöiden määrää siten, että kerrallaan paikalla voi olla enintään 20 kävijää.
  2. Yksittäiseen ryhmään tai muuhun tapaamiseen voidaan määritellä pienempi osallistujamäärä, tapaamistilan koon ja istumapaikkojen mukaisesti. Seuraa ohjeita ja ilmoituksia.
  3. Erittäin tärkeää on, että jätät käynnin väliin, jos sinulla on vähänkään flunssaoireita!
  4. Hyviksen toimitiloissa voit pestä kädet wc-tiloissa, meillä on tarjolla käsidesiä ja maskit. Käsien pesuun kannattaa panostaa, se on tehokas keino suojata itseäsi ja muita.
  5. Turvallisuutta lisää myös se, että varaat käynteihin lyhyen ajan ja huolehdit turvaväleistä.

Voit halutessasi ottaa rokotusasiat puheeksi Hyvän mielen talon työntekijöiden kanssa, jos jokin asia mietityttää. Kannustamme kaikkia toimintaan osallistuvia ottamaan rokotukset.

Tarvitsetko apua koronapassin saamiseksi – tiedäthän, että kirjastot auttavat asiassa. Mahdollisuuksien mukaan myös Hyviksellä voidaan selvitellä passitilannettasi ja auttaa sinua passin tulostamisessa.

Huolehtimalla omasta ja muiden turvallisuudesta vähennetään riskejä ja pidetään Hyviksen toiminta käynnissä - tervetuloa!

 

Lisätietoa: 

Solja Peltovuori, toiminnanjohtaja, Hyvän mielen talo ry

solja.peltovuori@hyvanmielentalo.fi

041 4667682

 


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!