Tutustu kaikille avoimeen yhteisötyöntekijä Tiian järjestämään kevään toimintaan

Tutustu kaikille avoimeen yhteisötyöntekijä Tiian järjestämään kevään toimintaan

 

Kaikille avoin Hyvän mielen talon kevään yhteisötaidetoiminta

 

Kokoa oma Toivon ensiapupakkaus

Miten lohdutat itseäsi ja suot itsellesi myötätuntoa vaikeina hetkinä? Millä taidoilla autat itseäsi, jos ahdistus yllättää? Minkälainen tekeminen piristää sinua ja tuo iloa päiviisi? Minkälaiset asiat herättävät sinussa toiveikkuutta?

Kokoa yhteen omat työkalut mielen hyvinvoinnin ja toivon tueksi. Omaan ensiapupakkaukseen voi kerätä esim. valokuvia, tärkeitä esineitä, inspiroivia tekstejä tai koota omia ahdistuksensietotaitoja. Työskentelyssä tutustutaan mm. itsemyötätuntoon, ahdistuksen hallintaan ja mieltä huoltaviin tekoihin. Sisältöä työstetään oman valinnan mukaan pohdiskellen, kirjoitellen, askarrellen ja erilaisia kehollisia harjoituksia kokeillen.

Miten osallistua?

Valitse itselle sopiva tapa; Tilaa sähköpostiin kotiohjeet. Pyydä Tiialta askartelutarvikepakkaus. Seuraa helmi- huhtikuussa Hyvän mielen talon facebook-sivua ja työstä kotona.

Ilmoittaudu mukaan yhteen tai useampaan työpajaan talolle tai etänä Teamsin kautta.

Työpajat tulossa keskiviikkoisin klo 13-15 Hyvän mielen talolla tai Teams-ympäristössä seuraavina päivinä; 10.3. Itsensä lohduttaminen ja ahdistuksen hallinta, 7.4. Unelmat ja arvot toivon tukena, 14.4. Yhteinen lopetus kaikille pakkausta työstäneille.

Yhteyshenkilö yhteisötyöntekijä Tiia p. 044 4919420, tiia.narhi@hyvanmielentalo.fi

 

 

 

Yhteiset toivon kuvat

Osallistu yhteisen videoteoksen koontiin!

Mikä herättää sinussa toivoa? Mitä toivo sinulle merkitsee? Mitkä asiat antavat sinulle voimavaroja ja iloa? Mikä auttaa jaksamaan vaikeinakin aikoina?

Valokuvaa, kirjoita pieni teksti, piirrä tai maalaa, tai kuvaa lyhyt video. Lähetä oma toivon kuvasi sitten Tiialle.

Töistä kootaan huhtikuussa yhteinen videoteos. Mukaan tulevat työt voidaan julkaista joko nimettömästi, nimimerkillä tai omalla nimellä.

Lähetä oma toivon kuvasi yhteisötyöntekijä Tiialle sähköpostilla tiia.narhi@hyvanmielentalo.fi tai Whatsapilla numeroon 044 4919420.

 

Takaisin toimintakalenteriin

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi: