Ryhmätoimintaa toukokuussa

Ryhmätoimintaa toukokuussa

TALOLLA KOKOONTUVAT RYHMÄT

Kiusattujen vertaistukiryhmä klo 16.30 – 18 (Suvanto)
Kiusatuksi voi joutua kuka vaan, älä jää yksin kokemuksesi kanssa! Tule kiusattujen vertaistukiryhmään käsittelemään tunteita ja kokemuksiasi turvallisessa ilmapiirissä. Ryhmä kokoontuu Hyvän mielen talolla, Suvanto-tilassa torstaisin 6.5., 20.5., 3.6. ja 17.6. klo 16.30 – 18.00. Ohjaajana toimii vapaaehtoinen. Ryhmään mahtuu 5 osallistujaa.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset: p. 041 463 5710 tai valentina.vahanen@hyvanmielentalo.fi.

ULKOILURYHMÄT

Trash walk – roskakävelyryhmä
Lähde mukaan roskakävelylle! Oulun kaupunginjohtaja Päivi Laajala haastaa kaikki oululaiset keräämään yhden roskan päivässä, vastaatko haasteeseen?

Kokoonnumme keskiviikkoisin 12.5., 19.5., ja 26.5. klo 13 – 14 Oulun kaupunginkirjaston edessä. Jaamme osallistujille maskit, roskapussit, kertakäyttöhanskat ja roskien noukkijat. Ohjaajana toimii vapaaehtoinen.

Ilmoittaudu mukaan: p. 041 463 5710 tai valentina.vahanen@hyvanmielentalo.fi.
Lisää vertaistukiryhmiä löydät osoitteesta: https://www.hyvanmielentalo.fi/toiminta-ja-palvelut/vertaisryhmat.html

Tutustu toimintaamme Tukinetissä

Tukinet on turvallinen palvelu, jossa käytetään nimimerkkejä, jotta yksittäisiä käyttäjiä ei tunnisteta. Löydät Hyvän mielen talon ryhmät menemällä suoraan osoitteeseen:
https://tukinet.net/toimijat/hyvan-mielen-talo-ry/ tai Tukinetin etusivulta kohtaan ”Toimijat”, josta voit hakea hakusanalla ”Hyvän mielen talo”. Sivulla on kohta ”Tulevat ryhmächatit”, joista ylimmäinen on seuraavaksi alkava livechat, jota klikkaamalla pääset osallistumaan.

Masentaako maanantaina? -vertaischat (Tukinet)
Oletko tuntenut itsesi masentuneeksi tai alakuloiseksi viime aikoina ja haluat keskustella vertaistesi kanssa? Liity luottamukselliseen chattiin ja jutellaan, masentaako juuri tänä maanantaina ja millä mielin viikko on lähdössä käyntiin. Chat on auki maanantaisin 24.5., 7.6. ja 21.6. klo 15 -16.

 

Ahdistus & stressinhallinta (Tukinet)
Vertaistukea verkossa ahdistusta ja stressiä kokeville. Hyvän mielen talon chatissa pääset käymään vertaistuellisia keskusteluja muiden samassa tilanteessa olevien kanssa, jakamaan ahdistukseen ja stressiin liittyviä ajatuksia, kokemuksia sekä selviytymiskeinoja ja vinkkejä. Chat on auki keskiviikkoisin 10.3., 24.3., 7.4., 21.4., 5.5., 19.5., 2.6. ja 16.6. klo 15 - 16.30.

Tarinoita työuupumuksesta – ryhmäkeskustelu (Tukinet)
Tässä ryhmässä pääset keskustelemaan työuupumuksesta sekä kertomaan muille omaa tarinaa uupumisesta.
https://tukinet.net/teemat/tarinoita-tyouupumuksesta/forum/

Takaisin toimintakalenteriin