Järjestellään tilat hyötykäyttöön

Järjestellään tilat hyötykäyttöön

Hyviksellä käytetään järjestötoiminnan tiloja henkilökohtaisiin keskusteluihin, vertaisryhmätapaamisiin ja vapaaehtoistoimintaan, koulutuksiin ja kurssitoimintaan, yleisötapahtumiin ja olohuonetoimintaan sekä erilaisiin kokouksiin ja verkostopalavereihin. Tänä keväänä pysyvänä toimintana on käynnistynyt nuorten aikuisten Mielipaletti-toiminta, jolle järjestetään käyttöön tilaa mm. Polku-ryhmähuoneeseen.


Kaikkien osallistujien ja toimintamuotojen yhteen sovittaminen tarkoittaa sitä, että teemme huhti-toukokuussa muutoksia ja järjestelyjä kalustuksissa ja tilojen käyttötarkoituksissa. Kerralla ei ehkä tule valmista, mutta kokeilujen avulla päästään eteenpäin.


Tällä hetkellä tiedossa on tällaisia aikatauluja: 15.5.-17.5. järjestellään huonekaluja ja ryhmähuone Polkua muutetaan toiminnalliseksi tilaksi, jota voivat kaikki kävijät käyttää silloin kun tilassa ei kokoonnu ryhmiä. Käytettäväksi laitetaan mm. taidetarvikkeita.


Repo-tila muutetaan koulutus- ja ryhmäkäyttöön sopivaksi. Tilaan on jo siirretty mm. iso näyttöruutu. Kookkain tilamme, ryhmätila Ilona, toimii jatkossa olohuone- ja monikäyttötilana. Tilan käytössä painotetaan vapaata oleskelua, joka on mahdollista aina silloin kun tilassa ei järjestetä yleisötilaisuutta. Toivottavasti yleisötilaisuudetkin tarjoavat vaihtelua olohuoneoleiluun ja voit hyödyntää niitä piristyksenäsi.


Seuraamme muutosten onnistumista ja voit jättää palautteesi tuttuja palautekanavia käyttämällä: kahviaulan palautelaatikkoon, sähköisesti kotisivujen kautta, työntekijöille ja myös suoraan toiminnanjohtajan tiedoksi. Mukavaa kevättä kaikille!
Lämpimin terveisin, Hyviksen työntekijät

Lisätietoa: Solja Peltovuori, tj. solja.peltovuori@hyvanmielentalo.fi, 041 4667682

Takaisin toimintakalenteriin

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi: