Vanhauus, Jorma Styngin näyttely loka-marraskuussa Hyvän mielen talolla

Vanhauus, Jorma Styngin näyttely loka-marraskuussa Hyvän mielen talolla

29.09.2020

Jorma Styng on oululainen sävel- ja kuvataiteilija (=kitarataiteilija/säveltäjä/kuvataiteilija), omien sanojensa mukaan ”omasta mielestäni tarpeeksi hyvä ihmiseksi.” Alla Jorman luonnehdintaa Hyvän mielen talolle tulevasta Vanhauus-näyttelystään.

”Tämän näyttelyn kokoaminen osoittautui yllättävän vaikeaksi tehtäväksi, johtuen tiloista ja ennen kaikkea näyttelyn nimestä, jonka keksin ennen kuin valitsin teokset. Koin että näyttelyn nimi ohjasi ja hieman rajoittikin teosvalikoimaa, laittaen minut etsimään varastoistani sekä suhteellisen uusia että myös iäkkäitä teoksia, joista saisi koottua mielekkään ja sopusointuisen näyttelyn. Tämä hom-ma vaati yllättävänkin paljon pohtimista. Ehkä olisi pitänyt valita teokset ensin ja keksiä sitten vas-ta nimi näyttelylle.  Oppia ikä kaikki. Toivon kuitenkin, että onnistuin kokoamaan katsojalle mielen-kiintoisen kokonaisuuden.

En halua kummemmin luonnehtia omia teoksiani, koska koen että jokainen kokee kunkin teoksen omalla tavallaan. Meidän ei ole tarkoitus olla samanlaisia kaikki, joku tykkää jostakin ja joku taas ei, ja se on ihan hyvä asia. Meille on tilaa kaikille, kunhan vain muistamme olla sovussa keskenämme.

Oulussa 20.09.2020

Jorma Styng ”

 

Jorman taiteilijatapaaminen olohuone Ilonassa ti 13.10. klo 14-15J, tervetuloa tapaamaan taiteilijaa teosten takana!

 

Nettisivut: http://www.styng.net/fi/ 

 

Lämpimästi tervetuloa näyttelyyn 1.10. – 10.11.2020 talon aukioloaikoina ma-ti klo 10-17 ja to-pe klo 10-14

Takaisin tapahtumalistaan