Lainatut lauseet -työpajasarja 5.3. alkaen

Lainatut lauseet -työpajasarja 5.3. alkaen

05.03.2020

LAINATUT LAUSEET -työpajasarja

Lainatut lauseet sisältää neljä työpajakertaa, joiden aikana etsitään kosketusta omaan itseen ja mielen hyvinvointiin. Lähtökohtana ovat vanhat kirjat ja niiden kansien välistä ammennettava maailma. Työpajoihin voi ottaa osaa niin, että on mukana niissä kaikissa tai valita tarjonnasta mieleisensä. Ei ennakkoilmoittautumista. Joka kerralla tarjolla pullakahvit!


5.3. klo 16-17:30 Romaanista runoksi – kerroksellista ilmaisua Käytetään työskentelyn pohjana vanhoja kirjoja, joiden teksteistä muodostetaan omat runot.

11.3. klo 16-17:30 Sanat kuviksi – luovuutta kahdella tavalla. Käytetään ensimmäisellä työpajakerralla laadittuja runoja tai kirjoista löytyvää valmista tekstiä ja tehdään niistä erilaisilla tekniikoilla kuva maalauspohjalle. Maalauspohjia on myös niille, jotka eivät olleet ensimmäisellä kerralla mukana.

12.3. klo 16-17:30 Tämän päivän tarinoita – yhteisöteos ”Hyviä eväitä Hyvikseltä” Työpajassa valmistetaan yhteinen teos. Jokainen saa tehdä oman osan tai vaikka useamman osasen valitsemallaan tekniikalla, jotka esitellään tunnin alussa. Aiheena on “hyviä eväitä Hyvikseltä”.

19.3. klo 16-17:30 Tekstilotto – uskallan(ko) olla äänessä. Kokeillaan yhdessä luovalla tavalla lähestyä esilläoloa ja äänenkäyttöä. Harjoitellaan äänenkäyttöä ja eläytymistä satunnaisesti valittujen tekstien ja tilanteiden mukaan hatusta vetäen turvallisessa seurassa.
Lisätietoja: Mielipaletti-työntekijä Ella Sohlo, p. 044 3346141

Takaisin tapahtumalistaan