Kuntouttavaa taidetta: Janita Koiviston teoksia

Kuntouttavaa taidetta: Janita Koiviston teoksia

24.06.2021

 

Tervetuloa Janita Koiviston Kuntouttavaa taidetta-näyttelyyn kesä-heinäkuussa 24.6. – 27.7. Hyvän mielen talolle!

 

Taidenäyttelyn nimi on Kuntouttavaa taidetta. Viiden ihmisen menetys lähipiiristä kolmen vuoden aikana vaati niin terapiaa kuin terapeuttista tekemistä. Synkkien asioiden käsittelylle vastapainoksi maalasin värikkäitä tauluja. Näyttelyssä olevien taulujen on tarkoitus piristää katsojaa värikkyydellä ja monimutkaisilla kuvioilla. Jokainen löytää abstrakteista tauluista eri asioita ja se kertoo enemmän katsojasta kuin taulusta. Taulujen teossa on käytetty monenlaisia välineitä kuten ilmapalloja, mukeja, naruja ja silikonia.

- Janita Koivisto

 

TAITEILIJASTA

Olen 37-vuotias nainen Kellosta. Olen kirjanpitäjä ja kokemusasiantuntija. Olen maalannut noin 10 vuotta mutta viimeiset kolme vuotta olen pystynyt maalaamaan enemmän kun sain oman huoneen maalaamista varten. Taide on kiehtonut lapsesta asti. Taiteen avulla voi puhua ilman sanoja. Taide on minulle terapiaa. Maalatessani saan siirtää tunteet ja ajatukset kankaalle. Lisäksi olen kokeillut erilaisia tekniikoita ja tyylejä etsiessäni itselle sopivaa tapaa ilmaista itseäni taiteen avulla. Abstrakti tyyli on vedonnut aina enemmän minuun kuin mitä esim. muotokuvamaalaaminen.

 

IG: @diipadaapadesign

Facebook: @Diipa Daapa Design

 

 

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan näyttelyyn 24.6. - 27.7.2021 talon aukioloaikoina ma klo 10-17 ja ti-pe klo 9-14 (talon kesätauko 12.7. – 25.7.)

 

Lisätietoa:

Yhteisötyöntekijä p. 044 4919420

 

Takaisin tapahtumalistaan