Kokemukset kirjaksi -verkkoluento ti 3.11. klo 14.30-15.30

Kokemukset kirjaksi -verkkoluento ti 3.11. klo 14.30-15.30

03.11.2020

 

Olisiko kokemuksistani hyötyä muillekin? Keneltä saan apua tekstin työstämiseen? Miten saan kustantajan?

 

Kokemustoimija Marja-Terttu Soppela kertoo kirjan kirjoittamiseen ja julkaisemiseen liittyvistä kokemuksistaan etäyhteydellä toteutettavassa luennossa. Hänelle voi esittää myös kysymyksiä kirjan kirjoittamiseen ja julkaisemiseen liittyen.

 

Voit osallistua etäyhteydellä toteutettavaan luentoon porukalla Aleksinkulmassa (12 henk.) tai ennen luentoa sähköpostiisi lähetettävän nettilinkin kautta. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä kumman vaihtoehdon valitset.

 

Paikka: Verkkoluento, jota voi seurata Aleksinkulmassa, Myllynurkka sali, Aleksanterinkatu 9, 90100 Oulu tai nettilinkin kautta omalla laitteella.

 

Ilmoittautumiset 30.10. mennessä: paivi.isojarvi@hyvanmielentalo.fi tai p. 041 4667 683.

 

 

Marja-Terttu Soppela sairastui MS-tautiin pienen lapsen äitinä v. 2002. Kirjassaan Aikamatka peiliin hän työstää omia kokemuksiaan erityisesti äitiyden ja lapsen huomioimisen näkökulmasta pitkäaikaissairauden yhteydessä. Kirja sisältää kolme osaa. Ensimmäinen osa on Marja-Tertun koskettava, mutta samalla huumorin pilkahduksia sisältävä selviytymiskertomus. Toisessa osassa traumapsykoterapian asiantuntija kertoo sairastumiseen liittyvistä vaikutuksista yksilölle ja hänen läheisilleen. Kolmannessa osassa alan spesialisti käsittelee laajasti sairautta ja sen hoitoa tieteellisen aineiston valossa, mukana aivan viimeiset tutkimukset ja hoitomenetelmät. Kokonaisvastuu kirjan toimittamisesta ja julkaisemisesta on ollut Marja-Terttu Soppelalla. Marja-Terttu Soppela, Marja Blatter, Jukka Ollgren 2019. Aikamatka peiliin. Books on Demand. ISBN: 978-952-80-8939-1, nidottu.

Takaisin tapahtumalistaan