Apua ahdistukseen

Ilmoittaudu vertaistukiryhmään tai liity chattiin.

18.02.2021

Vapaaksi ahdistuksesta - vertaistukiryhmä (Verkossa)

Tervetuloa jakamaan kokemuksia luottamuksellisessa ilmapiirissa vertaisten kanssa. Ryhmä kokoontuu torstaisin klo 14 - 15.30.

4.2. Ahdistus, mitä se on? Ahdistuneisuushäiriöt ja niiden syyt.
18.2. Toipuminen, monipuolinen lähestymistapa: keho, tunteet, käyttäytyminen, mieli, ihmissuhteet, minäkuva ja elämänfilosofia.
4.3. Rentoutustekniikat, palleahengitys, ravitsemus ja liikunta.
18.3. Neljä piirrettä, jotka ylläpitävät ahdistusta + ylläpitävät syyt.
1.4. Työkaluja paniikkikohtauksesta selviytymiseen.

Ohjaajana toimii Valentina. Ilmoittaudu mukaan: p. 041 463 57 10 tai valentina.vahanen@hyvanmielentalo.fi. Ryhmään osallistumiseksi tarvitset sähköpostiosoitteen sekä tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen Internet-yhteydellä. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi linkin, josta pääset osallistumaan ryhmään. Voit valita haluatko osallistua ryhmään ääni- ja kuvayhteydellä tai vain ääniyhteydellä.

 

Ahdistus & stressinhallinta (Tukinet)

Vertaistukea verkossa ahdistusta ja stressiä kokeville. Hyvän mielen talon chatissa pääset käymään vertaistuellisia keskusteluja muiden samassa tilanteessa olevien kanssa, jakamaan ahdistukseen ja stressiin liittyviä ajatuksia, kokemuksia sekä selviytymiskeinoja ja vinkkejä.

Chat on auki keskiviikkoisin 10.3., 24.3., 7.4., 21.4. ja 5.5. klo 15 - 16.30

Lisätietoja: p. 041 463 57 10 tai valentina.vahanen@hyvanmielentalo.fi.

Tukinet on turvallinen palvelu, jossa käytetään nimimerkkejä, jotta yksittäisiä käyttäjiä ei tunnisteta. Löydät Hyvän mielen talon ryhmät menemällä suoraan osoitteeseen:


https://tukinet.net/toimijat/hyvan-mielen-talo-ry/

tai Tukinetin etusivulta kohtaan ”Toimijat”, josta voit hakea hakusanalla ”Hyvän mielen talo”. Sivulla on kohta ”Tulevat ryhmächatit”, joista ylimmäinen on seuraavaksi alkava livechat, jota klikkaamalla pääset osallistumaan.

Takaisin tapahtumalistaan