Sieluni sinervä - runoista kirjaksi

Sieluni sinervä - runoista kirjaksi

16.05.2018

Kokemustoimija Taru Lauru sanoitti vaikeat kokemukset kirjaksi.

Hyvän mielen talon kokemustoimija Taru Laurun esikoisrunoteoksessa Sieluni sinervä heijastuu suru, kivuliaat kohtaamiset, sekundäärinen lapsettomuus, koulukiusaaminen, rakkaus, mielen sairastuminen, luonto sekä lohtu.

Taru Lauru on syntynyt Iissä vuonna 1973. Takana on viisi tutkintoa, viisi sukunimeä, kolme avioeroa, 40 muuttoa, burnoutteja, vaikea unettomuus ja kahdeksan vuoden psykoterapia. Sinnikkyys ja elämännälkä ovat kuitenkin aina kantaneet huomiseen.

Oikean diagnoosin kakkostyypin bipolaarihäiriöstä Taru sai vuonna 2015, miltei 30 vuotta myöhässä. Kirjoittaminen on ollut väylä tuoda julki ne tapahtumat ja tunnelmat, joista aiemmin on joutunut elämässä vaikenemaan. Taru on toiminut muun muassa Turun kaupungin Testing Turku -blogin vierailevana kirjoittajana ja kuvaajana.

Sieluni sinervä on osa runokirja.fi -kirjasarjaa ja sen on kustantanut Mediapinta Oy. Kirjan julkistamistilaisuus on Hyvän mielen talolla perjantaina 25.5.2018 klo 12-13. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Tervetuloa!

Lisätietoja: Päivi Isojärvi, paivi.isojarvi@hyvanmielentalo.fi, p. 041 4667 683.

Takaisin blogikirjoituksiin